Přejít na obsah

KOuknete a řeknete mi nápady.. Mě už dochází.

Guest GaGy

Doporučené příspěvky

Tak pánové koukněte prosím na video. Už fakt nevím co to může dělat.

https://www.youtube.com/watch?v=XgfIW35G_6w&feature=youtu.be

Váha vzduchu nová, lambda nová, čidlo teploty nové. Hadice vypadají oukej.

A hlavně na VAGu 0 chybových kodů. :wallbash: .. Při volnoběhu a při provozní teplotě to dělá toto..Zkrátka stále kolísají otáčky. Připadá mi něco se vzduchem jinak si to nedokážu vysvětlit. Auto táhne dobře. Jen prostě když zastavím na křižovatce nebo kdekoliv jinde tak má tendenci to snižovat otáčky a občas to i chcipne.

Co myslíte že by to mohlo být ? Ucpaný katalyzátor? Snímač amtosférického tlaku ? čidlo vačkové hřídele ? Už fakt nevím. Čerpadlo taky nové. Dělá to na LPG a i čistě na benzín když sem jezdil. Nebo turbo že by se nějak špatné točilo ..Fakt nevím už.

Odkaz ke komentáři

takisto otazka, ake cidlo teploty bolo menene? Toto vie robit aj cidlo teploty nasavaneho vzduchu ,ktore je na skrtiacej klapke. Takisto bolo robene zakladne nastavenie skrtiacej cez VAG? Si si isty,ze vsetky hadice boli skontrolovane? Aj tie ,co su pod sacimi zvodmi? K tym sa dostanes len ked demontujes kovovy drziak ,co je pred sacimi zvodmi.

Odkaz ke komentáři

A co graf za jizdy hodnoty teploty tlaku vzduchu ? Projdi podtlakove hadice a skrtici klapa byla dole ? Zacni od nejlevnejsiho ...... nastav klapu, zkontroluj hadice podtlakove pripadne ovladaci ventil pod listou,zkontroluj ve vagu hodnoty vahy vzduchu - to ze je nova nemusi byt dobra..... pak muzem pokracovat. Kolisani na volnobeh dela vzdy problem v podtlaku a nevyskakuje ani chyba.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...