jopol Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 zdravim, nema nekdo zkusenosti s odpojenim tehlech komponent? sekundarni vzduch uz sem vymontoval pac tam hucel jako vysavac... diru v airboxu a combi ventilu zaslepil... ale ted bych rad vyndal jeste ten ventil... a nvm jestli auto pojede v pohode kdyz to jen tak vyndam... aby si ridici jedntka nedelala nejaky problem... nejake zkusenosti? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Musíš tam dát odpory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jopol Odesláno Duben 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 jo to jsem neco na zahranicnich strankach cetl... dat tam odpory aby se oklamala jednotka a ona si bude myslet ze tam porad to zarizeni je... ovsem nechapu jak potom kdyz tema hadickama musi jit tlak/podtlak a ten ventil tam proste nebude a budou tam odpory tak dalsi senzory na tom zavysle preci musi ukazovat nesmysle nebo proste pocitat s necim co uz neni a celkove system se musi chovat spatne ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Silwer Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Já nevim jestli je rozumný to vyndávat. U některých aut to nevadí, ale tenhle motor je na cokoliv se vzduchem strašně háklivej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 5, 2015 Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Ven muze jit .... vykuchal jsem tehda i egr ventil a komplet podtlakovy system a zapojil nove. Vse fungovalo jak melo a nebyl problem ;-) jen ideal je nechat udelat upravu odpojeni sekindaru v jednotce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 5, 2015 Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 (upraveno) Já četl dost rozporuplných názorů na vykuchání N249. Ale asi by to nemělo vadit. Měl by snižovat spotřebu a aktivní by měl být, když nešlapeš na plyn. jopol: Tohle jsou věci, které neběží trvale a tolik věcí na nich závislých není. Ten N249 souvisí s DV. Sekundár je předehřev katu. Upraveno Duben 5, 2015 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 5, 2015 Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Jezdilo to tak dva roky a zadny problem nebyl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 5, 2015 Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Tak ono bez toho jezdí mraky aut. Jen jsem někde viděl nějaký test/graf. Někdo to odsuzoval, někdo ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.