Přejít na obsah

woskiho zelena strela

Doporučené příspěvky

Tak sa aj ja hlasim medzi stastnych majitelov Octavie.

Kupil som jazdenu Octaviu 1.8T 4x4, prerobenu na RS interier + LPG

Zatial som super spokojny, akurat predchadzajuci majitel nejako "bolavo" namontoval blow-off, ktory mi prepusta pri akceleracii.

Pokrocil som z Felicie 1.3 r. 1995, cize rozdiel obrovsky.

Co sa tyka uprav, tak zatial len moj stary subwoofer Magnat Streetracer 3000XXL + radio pioneer, chystam sa vytlmovat dvere a robit komplet audio a potom sa uvidi :-)

post-42442-0-34353300-1428149855_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vítej mezi náma. No skok je to pořádný (já jsem na OI taky přecházel ze Š105 :D ) a 1.8t 4x4 s LPG je asi to nejlepší co v OI může být :palec: . Jinak přeju, ať octa slouží mnoho kilometrů bez poruch a ať ti dělá jen samou radost ;)

PS: trochu se ještě rozepiš (počet km, výbava) a chtělo by to nějaký lepší fotky ;)

Odkaz ke komentáři

Diky za privitanie :)

Fotky dodam, nafotim aj interier aj exterier, mozno este dnes, prave sa idem previezt, kedze u nas je dooost snehu ;-)

Najazdenych mala 215 tisic km ked som kupoval, podla overenia na STK vyzeraju byt realne, ja som jej uz dve tisicky pridal.

Vo vybave mam xenonove refletory, climatronic, tempomat, polo-kozene RS sedacky, ESP s EDS, 17" elektrony, tazne, motor mam ARX

plyn je BRC, ale bohuzial velmi zle spraveny, je robeny ako keby na 1.6 atmosfericky motor (tak mi povedal technik), ked tomu chcem podkurit tak sa vypina a chyba mu cidlo teploty motora, cize zapinat ho musim rucne po zahriati :( ale to sa chystam na dalsi tyzden prestavat poriadne.

Tiez palivove cerpadlo uz mam celkom nacate, obcas sa pri startovani ako keby dusi a musim jej troska pridat plynu, uz mam tiez pripravene nove :)

Odkaz ke komentáři

Tos e ti nedivím, že se jdeš ještě projet, taky bych si s takovým autem šel na sněhu zablbnout :D

Cos e týká výbary, tak ta je taky dobrá a i kilometry jsou v pohodě, to bude motor sloužit ještě hodně dlouho, jen to ještě bude chtít doladit ten bow, ať ti to jede tak jak má ;) .

Ohledně BRC, celkem se divím, že nemá čidlo teploty vody...? Je možný, že to může být nějaký starší sistém, tak si to čidlo nech dodělat, ať ti to spíná automaticky a určitě si nech dát i jinej (silnější) reduktor, aby ti zvládnul ten motor nakrmit. Já mám LPG Lovato a mám na 1.6 danou verzi, která dokáže uživit 250 koňovej motor (tento sistém ten servis montoval i na několik OI RS a bez problémů) a musím říct, že to funguje perfektně :palec:

Ohledně toho čerpadla, vyměň rovnou i palivovej filtr, ať to máš všechno v cajku ;)

Odkaz ke komentáři

Diky aj ostatnym za privitanie :-) dufam ze si s nou naozaj uzijem vela zabavy.

Co sa tyka toho BRC, tak sa chystam vymenit zrejme celu riadiacu jednotku, hadice aj reduktor, samozrejme dorobit cidlo, takze dufam ze to bude potom chodit ako ma. V servise mi to nacenili komplet aj s robotou na 250euro (cca 6800 CZK), tak tolko investujem, hlavne nech to je poriadne. ;-)

A pridavam slubene foto, ten interier ma milo prekvapil, nebol nafoteny na inzerate

post-42442-0-45189400-1428155864_thumb.jpg

post-42442-0-09331100-1428156198_thumb.jpg

post-42442-0-89979400-1428156293_thumb.jpg

post-42442-0-47168000-1428156469_thumb.jpg

post-42442-0-10276700-1428156593_thumb.jpg

post-42442-0-45261600-1428156689_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ta cena za tu opravu LPG je odpovídající, ale uvidíš, že budeš potom spokojenej, hlavně ať ti ten reduktor dají trochu předimenzovanej, pak nehrozí žádné riziko, že by ti to při plným výkonu přepínalo na benzín ;)

Jinak octa na fotkách vypadá pěkně :palec:

Odkaz ke komentáři

nazdar, pekna je. Zavidim xenony, ale tie ja nemienim dorabat do svojej ^_^ ,takze sa uspokojim. To LPG, no ja som obecne proti LPG. Je to len dalsia vec navyse,ktora ked sa pokazi,alebo nefunguje dobre, su potom s tym len problemy a prist na vyriesenie je teda rebus hodny Einsteina. Takze drzim palce, nech to LPG pocuva.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Tak sa po dlhsej dobe hlasim s kopou novych veci na mojej octe. Ukazalo sa ze nebola zrovna v najlepsom stave :(

- tak ako prve som sa pustil do slubovanej prerabky plynu, po ktorej to jazdi ako raketa, mozem na plyne tocit plny kotel a nikdy sa mi nevypne, bolo treba vymenit komplet potrubie a reduktor, teraz do dokaze z nadrze vysat aj cez 50l plynu.

- dalsej som zistil ze za zle startovanie moze palivove cerpadlo, takze dalsia vymena

- po dalsej dobe mi odislo servo riadenia, ktore som ale zohnal za super cenu, ale nahnevalo ma

- vcera som cerstvo doviezol zo servisu po vymene turba, ktore bolo naprasknute jemne a stracalo to tlak + vymenena hadicka od klimy ktora fucala

Takze kopec oprav za mnou, dufam ze uz bude poctivo sluzit nejaky ten cas, este ma cakaju benzinove vstreky, ktore mi pomaly odchadzaju a na benzine nemam vykon, ale kedze jazdim 99% casu na LPG tak zatial to ma cas.

Drzte mi palce nech mi to uz sluzi, dufam ze sa coskoro pustim aj do uprav "pre radost".

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...