Petr163 Odesláno Prosinec 27, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2015 Morgys: tak tě tady vítám, odkud jsi? Přeju všem do Nového roku, hlavně hodně zdraví a bez závad a nehod najetých kilometrů z našema octávečkama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Prosinec 27, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2015 Přeju všem do Nového roku, hlavně hodně zdraví a bez závad a nehod najetých kilometrů z našema octávečkama. Taktéž se připojuji, nadělili jste si něco pod stromek? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr163 Odesláno Prosinec 27, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2015 Taktéž se připojuji, nadělili jste si něco pod stromek? :D Ježišek si u Kroměříže zlomil nohu, tak k nám ani nedojel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Prosinec 27, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2015 Jo takhle, o to štědřejší to bude příště :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Únor 26, 2016 Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 Vidím, že tady se fakt nic neděje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
White-line Odesláno Únor 26, 2016 Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 Co tak naplánovat nějaký srázek? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Únor 26, 2016 Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 Já jsem samozřejmě pro ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 26, 2016 Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 pokud by se naplánoval, rád se přidám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Duben 2, 2016 Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 Čaute Zlíňáci, jak to s váma vypadá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kinslayer Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Zdarec , mohly bychom udělat nějakej sraz ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Tak já jsem samozřejmě pro, odkud jsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kinslayer Odesláno Duben 14, 2016 Sdílet Odesláno Duben 14, 2016 Tak já jsem samozřejmě pro, odkud jsi? Valašské Meziříčí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Duben 14, 2016 Sdílet Odesláno Duben 14, 2016 tak za par dni by som sa aj ja prisiel pozriet niekde doblizkeho zahraničia ak by sa niečo konalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Tak to už by se nás mohlo pár sejít a hodit nějaký pokec o octávkách :D škoda, že nelze vyhledávat uživatele podle kraje, mohlo se oslovit pár lidí skrze SZ co třeba do této sekce moc nechodí, ale i sraz v komorním počtu je lepší než žádný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kinslayer Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 tak sme 3 z Valašského Meziříčí co by jely na sraz 2x Octavia II RS TDI 1x Octavia I RS 1.8T tak ještě sháníme další :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 pred 2 rokmi som do žamberku prechadzal cez val mez ale tento rok neviem či sa pridam k Sk partii a pojdeme skratkou cez brno alebo pojdem normalnou trasou uvidim to je ešte daleko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 zdar lidi.. někdo z blízkého okolí Veselí nad Moravou nebo Kyjova? jsem Bzenčan :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 tady to moc slibně nevypadá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coptman Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Já bych klidně nějaký srázek dal, byli by jsme 2x Octavia 1 RS, jsme od Kroměříže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 coptman: No výborně, to je super, taky mám OI a jsem taky od Kroměříže, to začíná vypadat slibně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coptman Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 No a odkud konkrétně si? Já jsem původně Zborovčák, momentálně žijící v Ratajích a kámoš s druhým RS je původně Zborovčák, momentálně žijící přímo v KM :D Sice mám máme oba malý mimi a já stavím barák, ale nějakého srázku, který bychom si domluvili předem se vůbec nebráním :D a myslím, že můžu mluvit i za kámoše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vokial Odesláno Srpen 4, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 Poradíte / doporučíte kam na brzdu v okolí Uherského Hradiště / Veselí nad Moravou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Srpen 4, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 brzdu meli na COP Kyjov. byl jsem tam kdysi s felinou, ale nevim zda to tam jeste funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lanzdy Odesláno Srpen 24, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2016 Zdravím všechny,coptman já sem z Věžek ale už několik let bydlím ve Zlíně a do Zborovic sem chodil na základku :)Ted není moc času ale na nějaký sraz bych snad dovalil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marien Odesláno Srpen 25, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2016 Zdravím, tak moji Octu čeká drobné vylepšení. Konečně jsem se rozhoupal a pořídil si k ručnímu centrálu dálku, samo že origo vystřelovák. Příští týden nechám přehrát soft v komfortce a ulevím tak trochu zámkům v mechanickém opotřebovávání. A hlavně se těším na ten pocit, njn, léčit ego malými drobnostmi je důležitý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr163 Odesláno Září 1, 2016 Sdílet Odesláno Září 1, 2016 No a odkud konkrétně si? Já jsem původně Zborovčák, momentálně žijící v Ratajích a kámoš s druhým RS je původně Zborovčák, momentálně žijící přímo v KM :D Sice mám máme oba malý mimi a já stavím barák, ale nějakého srázku, který bychom si domluvili předem se vůbec nebráním :D a myslím, že můžu mluvit i za kámoše. Ahoj a zdravím do Rataj, já sem na forum chodím v poslední době málo.Takže vidím, že od KM nás tu přibívá.Já jsem z Jarohněvic a na nějaký sraz bych aj docela jel.nebo si můžeme jenom mi od KM udělat v KM na nějakém parkovišti, třeba u tesca.A pokud by byl nějaký sraz třeba ve Zlíně nebo v UH, tak to uvítám.Čauky Peťa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coptman Odesláno Říjen 4, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 Ahoj chlapi, chvíli jsem tady na fóru nebyl, protože jsem měl hodně práce ohledně demolice / stavby domu. Lanzdy a Petr163, toš to je paráda, že jste tak z blízka, klidně se můžeme někdy scuknout jen tak u Tesca v KM. Klidně mi napište na facebook, můj profil je Lukáš Daněk a domluvíme se, čau :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr163 Odesláno Říjen 13, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2016 Ahoj chlapi, chvíli jsem tady na fóru nebyl, protože jsem měl hodně práce ohledně demolice / stavby domu. Lanzdy a Petr163, toš to je paráda, že jste tak z blízka, klidně se můžeme někdy scuknout jen tak u Tesca v KM. Klidně mi napište na facebook, můj profil je Lukáš Daněk a domluvíme se, čau :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Říjen 24, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2016 Jak to s váma vypadá přes týden? Nemá někdo volno zítra nebo ve čtvrtek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lanzdy Odesláno Říjen 29, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2016 Ted nemám čas přes týden su pracovně v Ostravě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.