O.c.t.a.v.i.a.RS Odesláno Duben 12, 2015 Sdílet Odesláno Duben 12, 2015 Zdravím borci, příblížím můj problém. Dnes jedu směr Praha otáčky na volnoběh 1000 (trochu hučení), a občas to cuklo, před dálnicí se rozsvítil DPF tudíž jsem to bral jako že se vypaloval, nicméně při příjezdu do Prahy mě to zatáhlo za prdel a začala blikat kontrolka žhavení (DPF svítil, žhavení blikalo), tak jsem zastavil, cca po minutě na volnoběh zhasly obě kontrolky. Opět jsem se rozjel, ale vůbec netáhlo turbo, cca po 1 km jsem zastavil na benzině, vypnul motor, poté nastartoval a zdá se vše v pohodě. Každopádně mě to trochu vykolejilo. Má s tímto někdo zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 12, 2015 Sdílet Odesláno Duben 12, 2015 Klasickej nouzák, může a nemusí pokud se to stane vyjmečně neřešil bych to ale pokud by to bylo pravidlem tak je někde problém... Nechci ti malovat čerty na zeď ale může to bejt předzvěst DPFka a taky nemusí, může to souvistet s turbem je toho mraky a bez diagnostiky to nepoznáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.c.t.a.v.i.a.RS Odesláno Duben 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2015 Klasickej nouzák, může a nemusí pokud se to stane vyjmečně neřešil bych to ale pokud by to bylo pravidlem tak je někde problém... Nechci ti malovat čerty na zeď ale může to bejt předzvěst DPFka a taky nemusí, může to souvistet s turbem je toho mraky a bez diagnostiky to nepoznáš Oká, dík ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 19, 2015 Sdílet Odesláno Duben 19, 2015 určitě udělat diagnostiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.