VSemi Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Já takýýýýýýýýý :) JJ...to sme zatím dva............. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 doufam, ze na srazu nebudou spolecny chatky, zacinam mit strach :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Vem si sebou kýbl gelu a budeš mít krásné nové zážitky :P :) :) Já bych se radši sám zamkl v autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 jak jsou ty RS sedacky takovy tvrdy, tak bych druhej den ani nedojel domu, au au :lol: budu muset poresit do srazu nejaky poradny alarm :) :) aby me nikdo neukrad ze spani :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Radši spat na tvrdém než s tvrdým v...... :) :) ty RSsedačky mě zas nějak extrémě tvrdé nepříjdou....tak akorad...takové ty francouzke měkké nemáv vůbec rád.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 :-)to ty RSkove sedacky sou takove peklo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 ne, neni to zly... ale oproti normalu to je znat dost. Kdyz jsem s tim jel prvnich 200 km, tak me z toho bolely nohy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 kdyz uz, tak radsi houbovy :) :) co chceš mě zabít? :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 (upraveno) nj, někdo je na holky, jiný chodí na ryby a my mame vuzky :) ahoj auto máš pěkné :) jen doplním ja jsem na holky a na svůj vozovej park :) Upraveno Leden 24, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gongush Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 tak teď nevím zda jste mě špatně pochopili nebo si ze mě děláte srandu :o samozřejmě jsem taky na opačný pohlaví, ale myslel jsem to tak že si vystačím jen s jednou... mě teplo není ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 ale jo..snad sme tě pochopili ;) ale co sa týče aut....to sme tu všichni blázni...i co s týče ženských asi... a jako teplo mě osobně je..pokud tobě není...musíš si víc zatopit...a nebo si vem pořádný svetřík a teploučko ti bude taky :o :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gongush Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 vítej mezi námi, pěkná octa a i výbava není k zahození.... jen mě trochu mrzí ty švihadla na zadních oknech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 No jelikož tu mám asi pod dvacet stupňů tak mě taky zrovna teplo není... ;) Houmik: A proto raději v chatičce nespím... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 aaaaa, fofrklacky.... z toho si nic nedelej, maji to i jiny auta, treba trojkovy BMW novy atd :D dneska je to moda ;) aspon se ti tam nema co posrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gongush Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 aaaaa, fofrklacky.... z toho si nic nedelej, maji to i jiny auta, treba trojkovy BMW novy atd :D dneska je to moda ;) aspon se ti tam nema co posrat jo já vím, čím míň tím líp asi otázka zvyku z minulého povozu. No překopávat to už nebudu :lool: nevím jak ty, ale já mám jeden fofrklacek vepředu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 ja nevim, musel bych se podivat, co tam mam ja... :D ted se mi tam nechce, auto je 45 minut metrem ;) snad tam jeste stoji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Houmik: musím souhlasit z Gongushem. TAky mám jen jeden fofrklacek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Spooky: myslite paku... :lool: to je taky takovej fofrklacek, to je fakt... ;) Gongush: do roka mas vzadu elektriku, uvidis :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gongush Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 to je ten hlavní fofrklacek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 to ja bych se musel zeptat ty svoji :D do klacku ja zas tolik nedelam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 tak v zadu se to bez toho ještě dá přežít..ale ve předu si to nedokážu představit...sem v létě jel jen kousek ve feldě a chtěl sem si stahnout okýnko.....šmátrám po čudlíku a nic....jak sem uviděl tu kličku tak sem nevěděl co mám dělat tak sem se na to vykašlal ;) vám se to o těch klackoch nějak líbí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gongush Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 není klacek jako klacek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 aaaaa, fofrklacky.... z toho si nic nedelej, maji to i jiny auta, treba trojkovy BMW novy atd dneska je to moda aspon se ti tam nema co posrat u nás se tomu říká švihadla :) :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gongush Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 tak v zadu se to bez toho ještě dá přežít..ale ve předu si to nedokážu představit...sem v létě jel jen kousek ve feldě a chtěl sem si stahnout okýnko.....šmátrám po čudlíku a nic....jak sem uviděl tu kličku tak sem nevěděl co mám dělat tak sem se na to vykašlal ;) vám se to o těch klackoch nějak líbí :P tak já v zadu naštěstí nesedám, moje místo je vlevo vepředu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 jo, taky to mame v jednom aute takhle a da se s tim zit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gongush Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Tak jsme se dneska odměnili a když mě nikdo nepochválí, tak se pochválím sám :lool: (foceno mobilem) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 dobrá motorizace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gongush Odesláno Březen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 mám ju 4 roky a ještě mě nenechala ve štychu, jen jednou menší problém se spojkou ale odjel jsem :lool: Jinak se nebojí si vzít víc, ale to je daň za výkon :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Za kolik jezdíš, i když to neni až tak podstatný. Jen pro srovnání. Mám ten samej motor, trochu nadopovanej. Nějaký fotky toho denního svícení za světla nemáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Taky bych uvítal nějakou fotku toho denního svícené za denního světla ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.