Přejít na obsah

Ako na rucne cistenie stropu


Doporučené příspěvky

Ahojte,

potreboval by som poradit ako spravne rucne vytepovat strop. Sedadla mam ako nove, len na strope mam zopar flakov/cmuh ktore chcem odstranit. Tepovac nemam, poziciavat si ho len na strop je zbytocne, rovnako aj na profi cistenie interieru je zbytocne kedze zbytok auta je ok.

Cez vikend som to skusal vycistit pomocou HHeavy Duty Cleaneru. Dal som si ho do vlaznej vody a novou hubkou som si robil penu a nanasal na strop. Cmuhy som s nim odstranil, ale ked mi to vyschlo tak zostali na strope tmave mapy tam kde to bolo mokre. Strop som sa snazil po naneseni peny utriet cistou vodou a vysat handrou, ale ani to nepomohlo.

Mozete prosim poradit ci je mozne vycistit strop aj takto rucne? Ako spravne postupovat?

 

Dakujem za rady,

Jano

Odkaz ke komentáři

Koukni na sousední fórum detailingclub.cz .... tam ti určitě poradí... ale brát na strop tepovačku nedoporučuji... ta látka na stropu je lepená na takový jakože papírový výlisek a jakmile se na to sáhne vodou, mohla by se ta látka odlepit... zkus se zeptat na tom detailingu a tam by ti poradily co nejšetrnější metodu ;)

Odkaz ke komentáři

Vyndanou stropnici z auta není až takový problém tepovačkou, v autě je to horší. Já to dělám jemným kartáčkem co mám na kůži, případně jemnou větší houbou a co nejrychleji vysávám. Nicméně lepší je vždy brát celou stropnici a rozdělit si jí třeba na čtvrtiny. Pokud chceš odstranit třeba jen jemně zaspiněná místa a lokálně, tak by mohlo stačit jen navlhčit tim Valetem a stírat. Prostě to moc nemáčet.

Odkaz ke komentáři

Ten VP Heavy Duty (Classic Carpet nově) vyjde levněji než ten Megs a čistí skvěle. Důležité je, ať už ručně nebo strojně, udělat celou stropnici najednou. Pak na ní po vyschnutí nezůstanou mapy. Jakmile se to dělá jen lokálně, tak je to průser.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...