Guest Gameball Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 Zdravím, co říkáte na spojení tohoto motoru se 7mi stupňovým DSGčkem? Co jsem četl na netu, tak byla jen kritika...ale staršího data. Co tam dávaj novej olej, tak nic. Nemáte někdo zkušenosti se životností? Děkuji za reakce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majkyke Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 Tiez by ma zaujimali skusenosti,chystam si ho objednat v tejto zostave. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
simadada Odesláno Duben 19, 2015 Sdílet Odesláno Duben 19, 2015 Ahoj, máme ve firmě 3x tento motor s DSG. Stáří 1rok a najeto od 40-60tis. Užíváme si si je všichni tři a jezdí krásně potichu. DSG řadí opravdu že o tom ani nevíš. Po dálnici s tím můžeš jezdit krásně 160 a jezdíme všichni mezi 4,8-5,2l 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Gameball Odesláno Duben 19, 2015 Sdílet Odesláno Duben 19, 2015 Díky za info. Měl jsem krapet strach z toho DSGčka, ale asi OK. Pak mám takovou kacířskou otázku....najezdím cca.15 tis. km za rok, když jedu do práce, tak je to 10 km mimo město. Když vemu 20tis. Kč rozdíl mezi 1,4 TSI a 1,6 TDI, tak by se mi měl za 2 roky motor vrátit. Ale co údržba nafty, DPF, dvouhmota apod.? Kupuju auto pro soukromý účely, tak bych se nerad spálil. To DSGčko je kvůli manželce.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
team_daddy Odesláno Duben 23, 2015 Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 Jenže ekvivalent 1,6TDI je 1,2TSI a to je finanční rozdíl o hodně větší. Jel jsem O3 právě jen v těchto dvou motorizacích - 1,4TSI a 1,6TDI a nejsou to konkurenti, to ani náhodou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
16TDI81 Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 Díky za info. Měl jsem krapet strach z toho DSGčka, ale asi OK. Pak mám takovou kacířskou otázku....najezdím cca.15 tis. km za rok, když jedu do práce, tak je to 10 km mimo město. Když vemu 20tis. Kč rozdíl mezi 1,4 TSI a 1,6 TDI, tak by se mi měl za 2 roky motor vrátit. Ale co údržba nafty, DPF, dvouhmota apod.? Kupuju auto pro soukromý účely, tak bych se nerad spálil. To DSGčko je kvůli manželce.... Dobrý den, Tak jak jste spokojený ??? Taky jsem objednal a v březnu snad dodají... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik1971 Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Nieco o uceni a adaptovani sa dvospojkovej prevodovky...... Elektronika prevodovky DSG 7G je navrhnutá tak, že skúma spôsob jazdy, požiadavky a návyky vodiča a prispôsobuje sa. Ak sa vám zdá, že prevodovka nereaguje vhodne a neplní vaše predstavy, doprajte jej čas. Ak má dosť podnetov, po približne stovke kilometrov sa naučí, čo od nej očakávate. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.