Přejít na obsah

Pri zastavovaní(brzdení) klesnu otačky na cca 850 a ked zastavim opäť sa dvihnú

Guest hunteris

Doporučené příspěvky

Guest hunteris

Pri zastavovaní(brzdení) klesnu otačky na cca 850 a ked zastavim opäť sa dvihnú.. ani by mi to tak nevadilo ale ke mam spustene okno tak motor ma nepravidelny chod ale ked brzdu pustím a auto už stoji tak ide krásne bez chvenia klepania a ma pravidelny chod. Dvojhmota nova,trysky nove všetko davkuje ako ma.. neviem či mi pri stlačení brzdy odoberá vela podlaku a motor nestíha.. neviem som z toho jeleň.. Motor AHF..

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Pri zastavovaní(brzdení) klesnu otačky na cca 850 a ked zastavim opäť sa dvihnú.. ani by mi to tak nevadilo ale ke mam spustene okno tak motor ma nepravidelny chod ale ked brzdu pustím a auto už stoji tak ide krásne bez chvenia klepania a ma pravidelny chod. Dvojhmota nova,trysky nove všetko davkuje ako ma.. neviem či mi pri stlačení brzdy odoberá vela podlaku a motor nestíha.. neviem som z toho jeleň.. Motor AHF..

Mám ten samí problém také na AHF. Vyřešil to někdo? Díky

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
Guest hunteris

Prepáč že píšem až teraz ale neriešil som to až teraz dal som auto chlapikovy čo tomu rozumie ktory povedal že to bude akčnymi členmi alebo softom.. volal som mu tak prehral soft a robi to stale zajtra má premerať akčné členy a zistit chybu..vylučil jednotku soft a všetky mechanicke veci kedže poo odpojeni snimača rychlosti to nerobí..

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...