dnbstyler Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Ahojte, mal som buracku a najviac to doatali zadne dvere na spolujazdcovej strane, zohnal som nove (bazar) v rovnakej metalize s elektrickym stahovanim okna, ja som mal povodne manualne. A teraz problem cislo 1: po vymene, zapojeni konektorov do b-stlpika zamok sice cvaka ale dvere nezamkne. Problem cislo 2, dvere som kupil s pootvorenym oknom, avsak aj po naojeni na 12V a pouzitia spinaca z prednych dveri, stahovanie okna nefunguje. V Stvrtok rano cestujem tym auto a potrebujem to dovtedy vyriesit. Ma prosim niekto napad resp riesenie mojich problemov? Vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 na 12V ti to fungovat nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dnbstyler Odesláno Duben 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 JJ na to som prisiel, je nejaka moznost okno vytiahnut hore rucne? vsimol som si ten biely plast ktory zakryva pravdepodobne nejake koliesko, ak ho zhodim dole, da sa nim potocit a zdvihnut okno? . A zamok je potrebne kodovat pri vymene? Vsimol som si ze ak stlacim na DO zamykanie alebo odomykanie, citim ze nieco robi (cvakne) ale dvere nezamkne, dvere doliehaju na 100% takze v tom by problem nemal byt, a ak by som chcel pouzit zamok zo starych dveri, aby som sa k nemu dostal, treba zhodit tu zanitovanu stahovacku, ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.