Papik Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Zdravým pánové, mám OII FL 2010 1,6 tdi a nastal menší problém , při odjezdu od pumpy cca po kilometru najednou motor netáhl. Když jsem přidal plyn tak škubal a cca po dalším kilometru chcípl a už nešel natočit. Když jsem to zkusil o hodinu později tak se nahodil a bežel 3s a pak zhasl. Otáčky přitom nepřesáhly 1000 o/min. Vypadá to že tam nejde nafta ale přitom ve filtru je :-/ a diagnostika mlčí (ani nesvítí žádná kontrolka). Neměl někdo podobný problém? Auto jde do servisu ve čtvrtek tak jen aby byli myšlenky na co se kouknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 asi si si splietol tankovaciu pištol ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Květen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Ne ne, to byla prvni vec co me napadla, ale podle uctu nafta a i v nadrzi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Som zvedavy co ti povedia, ale zrejme si tam natankoval pekny bordel <_< Aka to bola pumpa? Daval si plnu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Květen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Jo jo doufam že to bude třeba přicpané čerpadlo nebo něco takového, bohužel jsem měl dojezd 15 km a jediná pumpa co byla v okolí byla tesco-pumpa :( , ale kdyby náhodou tak jsem si vyřídil reklamaci tak uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Tak to mas bordel v palivovom systeme zrejme .... nie si prvy a asi ani posledny co po natankovani na tesco pupme neodisiel bez problemov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 modli sa,aby neboli v systéme piliny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Květen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 Takže zajímavé zjištění. Napojení na diagnostiku nic nevyhodilo tak sme to zkusili ve škodovce přez jejich diagnostiku a taky nic. Sázeli jsme na ucpané čerpadlo v nádrži ale taky nic. Takže vysledek je takovy když jsme zkusili odpojit egr (vývod co vede splodiny zpet do sání) tak motor běžel. Takže to vypadá na egr :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 11, 2015 Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 Njn, uz je aj na case ho vymenit, zial :( Ale to spravanie je zaujimave... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Květen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Takže už mám vyměněny EGR a po letmém shlédnutí toho rozbyteho to vypadá ze se odlomil spoj mezi klapkou a drikem co s ní hýbe, tak proto to asi nezaznamenala elektronika. Každopádně komplet cena byla 10000 i s flashovanim řídící jednotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 máš foto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Takže už mám vyměněny EGR a po letmém shlédnutí toho rozbyteho to vypadá ze se odlomil spoj mezi klapkou a drikem co s ní hýbe, tak proto to asi nezaznamenala elektronika. Každopádně komplet cena byla 10000 i s flashovanim řídící jednotky :) To Ti měnili v autorizovaném, nebo někde jinde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Květen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 Ne ne dělal mi to kamarád ktery mi ji servisuje. Foto dodám v průběhu dne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 a SW ti robili kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.