grandcanyon Odesláno Únor 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2017 Krome svicek, filtru atd. takovych tech zakladnich veci jsem pri 60t km (5 let) vymenil i prevodovy olej. Ktery je novy a ktery stary asi poznate. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 5, 2017 Sdílet Odesláno Únor 5, 2017 Po 60tkm docela brzo. Nevím jestli ho u mě měnil někdo přede mnou, ale já ho měnil po 90tkm a vypadal podstatně líp. To je vše co jsi vypustil? Nějak málo ne? Kolik ho má být v tvojí převodovce. Prosím tě, mohl bys napsat název tý kamery co máš v předu? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
grandcanyon Odesláno Únor 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2017 Na kilometry brzo asi jo, ale po peti letech mi to prijde tak akorat. Vsechno to neni, jen jsem toho chytil trochu do odmerky abych se koukl jak vypadal pred a po. Jinak dva litry. :) Kamera je G1W-C s NT96650 cipem. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 5, 2017 Sdílet Odesláno Únor 5, 2017 Díky za odpověď ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.