Roberto Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 (upraveno) Ahoj všichni,tak jsem se rozhodl napsat té své plechové lásce deníček Minulý rok na přelomu června a července, jsem se rozhodl kouknout se po nějakém autě. Samozřejmě jako odchovanec na škodovkách(v rodině nikdy žádná jiná značka nebyla) jsem přeci nemohl zradit a koukal jsem po této značce. Jednoho večera, jsem tak koukal po inzerátech, ale to nebylo ono. Poprvé a asi naposled mi pomohla sociální síť. Za to načasování, se musím pochválit, protože moje pohledávka na soc. sítích trvala asi 20 minut. Kamarádovi rodiče se shodou náhod chtěli zbavovat své Octavie. Řekl mi stručné info, poslal pár fotek a bylo jasno. Na fotkách parádní kousek, ale když jsem se na to přijel podívat, realita byla ještě mnohem lepší. Prostě a jednoduše jsem se zamiloval. Mnou první kupované auto a hned takováhle kráska? Skvělé! Samotný prodej trval cca měsíc. Než si původní majitel našel za Octavii náhradu musel s něčím jezdit. Až nadešel konečně den prodeje a tak jsem dostal do rukou mou Černo černou 47 :) Základní info:Rok výroby: konec roku 2004Barva: černá metalízaMotor:2.0 TDi 103kW, 16V, BKD 6QVýbava: EleganceNajeto:183 xxx kmKdyž jsem ji kupoval byla krásně zachovalá, nikde žádná rez, nic. Jedině co, tak měla omlácená kola z běžněho provozu, což mi opravdu nijak nevadilo , stejnak jsem plánoval je dát pryč :DNějaká fotodokumentace při koupi:Jak šel čas a přicházeli peníze tak jsem si ji upravoval k obrazu svému. Většina úprav až tento rok (2015)Samozřejmě první na řadu šla kola, dlouuuho jsem se rozhodoval co tam dát, nakonec padla volba na klasiku. R18 Zenith. Co by více slušelo "dvojce" než originály. Potom samozřejmě nějaké decentní úpravy kolem. Nástřik masky na černo, středové pokličky s novým logem. Nové znaky.Můj decentek: A jedna už jako člen a reklamní partner Octavia Clubu :D B) Servisní koutek: Opravy: Výměna sedačky řidiče Výměna skel ve zpětných zrcátkách Výměna zadních brzdových destiček i s kotouči Výměna žhavících svíček Seřízení řazení + výměna oleje v převodovce (21.9.2015) Úpravy: Lakování brzd Nové znaky Alu kola R18 Zenith Autorádio Bolero (výměna ŘJ park. senzorů a getaway za FL.) X Autorádio Amundsen + Výměna řadící páky Držák na park. lístky Decentní zatmavení mlhových světel Honeycomb maska Spínač oken Výměna madel a přepínače světla Přelakování masky RS nárazník RS křídlo Síťový program do kufru Multifunkční volant (výměna podvolantové jednotky) Sedačky OIII RS Pneumatiky Good Year Co je v plánu: Změna podsvícení palubní desky EGR ventil Hadice sání vzduchu Upraveno Duben 11, 2016 uživatelem Roberto Odkaz ke komentáři
Hepa Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Krásné auto :-) decentní a vkusné... máš tam i podvozek ? nebo je to originální výška ? příjde mi to nějaké nižší :-) ale možná se mi to zdá na těch 18" Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Krásné auto :-) decentní a vkusné... máš tam i podvozek ? nebo je to originální výška ? příjde mi to nějaké nižší :-) ale možná se mi to zdá na těch 18" Děkuji za pochvalu :)) Podvozek je tam originální, přemýšlel jsem nad snížením, ale na silnice tady v Královehradeckém okrese je to spíše zbytečnost. :) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 Tak tu máme další mini úpravu. Řadička z OII je pro mne extra nepohodlná, tak jsem koupil z O3 RS. Už jen nechat ušít manžetu. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2015 Tak dneska máme za sebou první menší "srázek" v Hradci Králové :))) A zítra profi focení, během neděle přidám fotky. Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 Tak focení máme za sebou a vylezli z toho zajímavé fotky :))) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 Děkuji lumi ^_^ Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 nemas ridicovou predni pneu vyfouklou ? Alespon dle fotek to tak vypada ... Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 MaroCZ: nemám, je v pořádku, ještě teď jsem to letěl ven zkontrolovat :D Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 tak to se omlouvam, ze jsem te vyhnal ven :D ... jinak pekna :) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 Vůbec nevadí, alespoň jsem se ujistil, že je v pořádku :DDěkuji uctivě ^_^ :jelen: Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 Měl jsem možnost vidět na srazu a je to fakt kráska :-) Ty kola já neskutečně seknou :-) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 Díky Robí, však ta tvoje kočka je taky parádní!! :) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 Tak dneska jsem měl teda stažený půlky. Odpoledne jedu do města. Vypnu motor, jdu nakoupit, vrátím se, nastartuju auto a začne mi pískat upozornění, že něco není v pořádku. Rozsvítí se ruční brzda, kontrola trakce a ABS. Tak z toho jsem byl totálně mimo a nevěděl jsem co se děje. Motor jsem vypl a po opětovném nastartování byl problém pryč. Nicméně bude muset holčička na diagnostiku, samosebou to nebude. :( Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 (upraveno) Dokompletována sada nových znaků Škoda. Přední, zadní, pokličky, logo klíče a dnes poslední a to nové logo volantu ^_^ Upraveno Červenec 6, 2015 uživatelem Roberto Odkaz ke komentáři
Tibos Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Tiež som mal nálepku (aliexpress), po nalepení vyzerala pekne, ale po pár dňoch sa začala všelijako krútiť, a už nevyzerá dobre a dám ju dole. Odkiaľ si objednával ty? Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Vážně? No jako ona ta nálepka je taková poddajnější, takže když do auta pere celý den slunce tak tomu i věřím, že se zdeformuje. Kupoval jsem ti přímo tady na fóru od člena: Jakubisko Doufám, že od něj to bude ok ^_^ Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 3 fotka samá černá mrcha tady v kraji :D :D Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Děkuju :)) Černou mám rád ^_^ :D Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 Tak dneska ráno jsem zlehka vyčistil plasty v motoru a vypada to o neco lepší :)) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Další z řady decentních úprav :) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Ten motor by sa zisiel vywapkovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 (upraveno) Toho se bojím projet motor wapkou... :/ Upraveno Květen 21, 2015 uživatelem Roberto Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Staci zakryt igelitovym vrecom baterku a poistkovu skrinu a kludne mozes normalne wapkovat...robim to tak bezne Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Dobre, diky za doporučení :))) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 21, 2015 Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 Ja jeste zakryvam alternator a no problemo :) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 A normálně tlakovou wapkou co jsou na benzinach to děláte jo? :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky