Přejít na obsah

Po zapnutí zapalovania nezapne radio

Doporučené příspěvky

Zdravím na mojej hrči starej prestalo samo zapínať radio po zapnutí zapalovania je tam radio škoda nexus,auto stálo dlhšie baterka trochu zoslabla ale stačila na naštartovanie potom sa dolhou trasou dobila no radio sa stále samo nezapína musim ho manuálne zapnúť viem že kebyže odpojím baterku a znova pripojím už by sa samo zapínalo neda sa to nejako v nom nastaviť hladal som ale nič som nenašiel.

Odkaz ke komentáři

Ja len nechápem prečo to ale funguje spávne ked je baterka plne nabitá ale ked už je trošku slabšia nie no ale ked sa znovu dobije tak by ho znova malo zapínať a ono nič a odpájať ju nechcem lebo zase sa mi všetko zmaže skúšal som aj baterku nabíjať teraz má v klude 12.7V po zapnutí zapalovania 11,9v ale to mám aj denne svietenie takže svetlá zapne ešte pred štartom tak to napätie je myslím ok.Vag mám dá sa to tým zistiť?

Odkaz ke komentáři

11,9V kebyže vypnem denne svietenie aj viac ono popíšem to takto dám do auta novú nabitú baterku všetko ok radio sa samo zapina po zapnuti zapalovania auto dlhšie stojí baterka trošičku zoslabne auto vpohode naštartuje radio sa samo nezapne musim ho manuálne zapnúť po každom vypnutí, s autom sa urobí viacej km baterka sa dobije ale radio sa aj tak samo nezapína ak by som odpojil baterku na pár sekund bez toho aby som ju nabil alebo čokolvek snou spravil tak už by sa normálne samo zapínalo.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...