Přejít na obsah

DPF O2 1.9 77kw 2006


ingddr

Doporučené příspěvky

Diiky, tusil jsem to. Mam BXE, takze je to dobry. Jeste ted resim nekolik problemu. Auto ma 158tis a jeste nebyly delane rozvody, jak hodne se toho mam bat? Mam taky problem se spotrebou, menil jsem si i vzduchovy filtr. Dlouhodoba porad 6,5 a kdyz se fakt snazim, tak se nedostanu pod 5,7.

Odkaz ke komentáři

Rozvody u BXE se musí dělat po 150tis km, takže udělat hned. Mám taky BXE rozvody já jsem dělal po 120tis km. Moje spotřeba je dlouhodobá 4,8 - 5,7 je pravda, že většinou moc nepoužívám klimu a jezdím většinou po dálnici. Se spotřebou si hlavu zatím nelam,udělej rozvody a hlavně měň olej max. po 15tis.km. nebo rok a pak uvidíš - nikdy nevíš kdo s tím a jak před tebou jezdil.

Odkaz ke komentáři

Jo, mam to domluveny na pristi tyden. Nechci s tim zatim moc jezdit. Jestli jsem to spravne vycetl ze servisky, tak byl olej naposledy pred 18tis, ale nevim presne co tam bylo. Nejspis helix 5w30. S tou spotrebou to snad vyladim touhle udrzbou, zkusim i palivovy filtr, a vycisteni nejakyho zmetku co je soucasti vyfukovych plynu, ted nevim presne co to. Je to ale v leve horni casti, hned za motorem, pod celnim sklem. Dneska jsem jel do prace za 11/100, bylo to jen 1.5km, ale stejne by to melo zrat min, ne? A jinak diky za rady

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdar mam taky bxe a dlouhodobou spotrebu mam 5,5 , v tvem pripade zalezi co jedes za trasu , pokud 1,5 km mesto nebo nejaka pomala silnice je tech 11 km realnych, vcera jsem jel mesto s klimou a mel jsem spotrebu skoro deset . Jestli ale jezdis jen tyto kratoucke trasy nebyl diesel dobra volba.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...