ingddr Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Zdravim, mam dotaz ohledne DPF. Koupil jsem oktavu, 77kW PD, konec roku 2006, modelova rada 2007. Plni Euro 4, jak poznam ze ma nebo nema dpf?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Ahoj podívej se do velkýho tech.průkazu, kde je typ motoru - jsou tam tři písmena. Pokud tam bude BLS, tak máš s dpf,pokud tam něco jinýho dpf nemáš. Nebo to poznáš ještě na palubní desce při zapnutí zapalování rozsvítí cca na 2sekundy kontrolka viz obrázek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ingddr Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Diiky, tusil jsem to. Mam BXE, takze je to dobry. Jeste ted resim nekolik problemu. Auto ma 158tis a jeste nebyly delane rozvody, jak hodne se toho mam bat? Mam taky problem se spotrebou, menil jsem si i vzduchovy filtr. Dlouhodoba porad 6,5 a kdyz se fakt snazim, tak se nedostanu pod 5,7. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Rozvody u BXE se musí dělat po 150tis km, takže udělat hned. Mám taky BXE rozvody já jsem dělal po 120tis km. Moje spotřeba je dlouhodobá 4,8 - 5,7 je pravda, že většinou moc nepoužívám klimu a jezdím většinou po dálnici. Se spotřebou si hlavu zatím nelam,udělej rozvody a hlavně měň olej max. po 15tis.km. nebo rok a pak uvidíš - nikdy nevíš kdo s tím a jak před tebou jezdil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ingddr Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Jo, mam to domluveny na pristi tyden. Nechci s tim zatim moc jezdit. Jestli jsem to spravne vycetl ze servisky, tak byl olej naposledy pred 18tis, ale nevim presne co tam bylo. Nejspis helix 5w30. S tou spotrebou to snad vyladim touhle udrzbou, zkusim i palivovy filtr, a vycisteni nejakyho zmetku co je soucasti vyfukovych plynu, ted nevim presne co to. Je to ale v leve horni casti, hned za motorem, pod celnim sklem. Dneska jsem jel do prace za 11/100, bylo to jen 1.5km, ale stejne by to melo zrat min, ne? A jinak diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Tak jestli jsi jel se studenym naftakem jen 1,5 km, tak tech 11 litru je realnejch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Souhlas s Jirkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ingddr Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Ok, diky. Zkusim udelat rozvody, filtry, oleje, vycistit egr ventil. Pak to hodim na diagnostiku a napisu co se zmenilo\nezmenilo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Auto má reálne KM? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ingddr Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Melo by mit, ve skodovce zaznamy jsou a celkove stav odpovida 0 Citovat Odkaz ke komentáři
COBRA Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Zdar mam taky bxe a dlouhodobou spotrebu mam 5,5 , v tvem pripade zalezi co jedes za trasu , pokud 1,5 km mesto nebo nejaka pomala silnice je tech 11 km realnych, vcera jsem jel mesto s klimou a mel jsem spotrebu skoro deset . Jestli ale jezdis jen tyto kratoucke trasy nebyl diesel dobra volba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ingddr Odesláno Červen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Tak ok, me to jen na octavu prislo moc, ale co ctu, tak to je asi mozne. Na kratky trate po meste mam kolo. Ja si nechtel kupovat auto na nakupy :D kdybych mel benzina, tak jezdim porad, zbytecny. Auto beru, jen kdyz je to nezbytne nutny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.