shinobi Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 Zdravím, byl jsem s autem u známého v servisu se svojí O1 a po cestě domů jsem zjistil, že nehraje autorádio. (Mám originální škodovácké) Na displeji je vše ok, vypadá to, jakoby hrálo, ale není nic slyšet. (Hlasitost jsem samozřejmě zkoušel na max.) Nikdy předtím s ním problémy nebyly a v servisu si nad tím myjí ruce, že nikde kolem nic nedělali. Je ale nad slunce jasné, že to museli nějak způsobit oni. Dělali mi výměnu zámku ve dveřích u řidiče, protože tam nefungoval centrál, čistili klimu, měnili olej a impregnovali podvozek a dutiny. Nenapadá vás tady někoho, co se kde mohlo stát? Já jsem bohužel v podstatě naprostý laik, neumím v autě nikde odhalit kabely, že bych se podíval, jestli je všechno v pořádku. Poradili byste mi prosím někdo? Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 Pokud nehraje ani jeden z repráků je to celkem divné - mrknout, zda za radiem není rozpojený konektor. K tomu bys ale musel vytáhnout rádio z jeho pozice. Jestli měli rozdělané dveře, je sice nízké riziko (ale stále je), že mohli vyzkratovat reprák ve dveřích a odrovnat tak komplet zesilovač v autoradiu. Mrkni ještě, že nemáš rozhozené rear/front a L/R balance v nastavení radia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shinobi Odesláno Červen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Pokud nehraje ani jeden z repráků je to celkem divné - mrknout, zda za radiem není rozpojený konektor. K tomu bys ale musel vytáhnout rádio z jeho pozice. Jestli měli rozdělané dveře, je sice nízké riziko (ale stále je), že mohli vyzkratovat reprák ve dveřích a odrovnat tak komplet zesilovač v autoradiu. Mrkni ještě, že nemáš rozhozené rear/front a L/R balance v nastavení radia Díky za odpověď, zkoušel jsem se na to rádio dívat, jestli nepřijdu na způsob, jak ho vyndat, ale nic jsem nezjistil. Hledal jsem po netu nějaký návdod, ale na originální rádio jsem nic nenašel. Ten zkrat je v podstatě to, co mě právě napadlo. Jinak nechápu, jak by to mohli rozdrbat. Teď se mi ještě vybavuje, že mluvili o tom, že tam byl nějakej špatnej kablík, co zajistí, že při otevřených dveřích svítí na palubce kontrolka a svítí stropní světlo. Nastavení rádia jsem komplet projel. Kromě toho, že jsem zjistil plno nových funkcí, o kterých jsem nevěděl, to ale nemělo žádný přínos. Rear/front rozhozené nebylo. Potřeboval bych zjistit, jestli to opravdu může být zkratované, protože kdyby ano, tak by to hošani museli pěkně za svoje opravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.