Přejít na obsah

Parkovaci senzory v SPZ


Doporučené příspěvky

Ahoj lidi,

Nemate nekdo zkusenost s parkovacimi senzory v spz idealne u o3?Domontovani originalu vyjde draho a vrtani narazniku mi prijde jako zbytecne velkej zasah.Je jasne,ze tyto senzory nebudou tak presne,ale

verim, ze kdyz se clovek nauci jejich odezvu pri kolmem nebo sikmem parkovani,tak budou pri podelnem parkovani mezi dve auta znatelnym prinosem.Trochu se obavam velke hrany narazniku pod registracni znackou.

Prodejce neporadil,alespon me primnel k registraci tady u vas:)

http://www.conrad.cz/parkovaci-senzory-skryte-v-drzaku-spz.k841303

Tady jeste link o co jde

Diky za nazor/zkusenost!

Odkaz ke komentáři

neoriginalne senzory vyzaduju instalacnu vysku viac, ako je vyska ciernej listy.

Mozno pomoze, ze ta lista ma "negativny" sklon, ale nie som isty..

 

Inak, ja idem cuvanie riesit cuvacou kamerou v osvetleni SPZ..

 

Kameru jsem zvažoval, ale nechce se mi přidávat extra display na palubní desku, přijde mi to neestetické. Zvažoval jsem s tou kamerou i propojení na smartphone, ale tam prý trvá propojení obrazu po zařazení zpátečky cca 20s, což je nepoužitelné:). Mám rádio SWING, máte někdo zkušenost, zda by tam šel zobrazit výstup z kamery? V zimních měsících se u kamery obávám, že bude neustále zadělaná a nebude přes ní moc vidět... Nějaké zkušenosti?

Zjišťoval jsem cenu v autorizovaném servise - originál senzory v liště vyjdou na cca 8000 Kč z toho skoro 6000 jen ty senzory a ta SPZ vyjde na cca 2000 Kč + cca 2000 Kč práce.

Ještě nejsem rozhodnut, ale asi zkusím tu SPZ a dám vědět.

 

Každopádně díky všem za názory! Pokud ještě někoho něco napadne, sem s tím;-).

 

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...