pavel71 Odesláno Červen 7, 2015 Sdílet Odesláno Červen 7, 2015 po ůtoku dětí na můj popelník ve kterém mám místo popela drobné peníze tento přestal zavírat ,poštudoval sem na netu pár rad a pustil se do opravy vycvaknem si rámeček okolo rádia a rámeček okolo řadící páky a vyjmeme vnitřek popelníku popelník drží 4 torxový šrouby viz foto,ty povolíme,poté si ho naklopíme a vycvaknem z uchytu osvětlení a poté celý popelník vyjmeme ven ted je třeba sundat to vrchní víko to má z boku pružinu kterou musíme vycvaknout viz foto pote vycvaknem umělohmotný čep a víko vyháknem i z druhého čepu ted si vemem dvojku šroubek zkrátíme na cca 6mm a cca 3mm od konce opilujem závit do hladka aby zbytečně nedřel dráhu v západce dále musíme vyvrtat dvojku díru do pantu víka popelníku a do vyvrtané dírky vlepíme šroubek viz foto po zaschnutí šroubku je třeba popelník složit ,dáme víko nasadíme panty,dáme pružinu a skusíme jestli zavírá a otvírá ja měl kapku problém nechtěl mi šroubek zajíždět do tý západky tudíž sem sí jí vycvaknul a vtavením slabšího drátku sem upravil doraz západky tak aby zustávala západka více předklopena a šroubek do ní mohl lépe zajíždět pokud nam popelník zavírá a otvírá jak má nandáme popelník,nacvakneme osvětlení,utáhneme všechny šroubky,nacvaknem rámeček kolem řadící páky a okolo rádia,vložíme vnitřek popelníku a zavřem popelník a je hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.