ingddr Odesláno Červen 13, 2015 Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 Ahoj, mam o2 160tis najeto, ja sam jsem najel 800km, mam to 14 dni. Vcera asi po 15km jsem vypnul motor. Kdyz jsem chtel startovat, zmackl jsem spojku a nesla domackout. Kdyz jsem me povedlo ji vymacknout, tak zase zustala seslapnuta.. Na 2 jswm nejakou dojel domu. Co s tim muze byt? A ted rano pri opakovanem seslapavani pedalu strasne nekde vrze.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Pedál vrže i mi..dělá to ta pružina, co pedál tlačí nahoru..mrkni, jestli ji máš OK a jestli není zlomené táhlo válce..je z plastu a už jsem ho viděl zlomené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ingddr Odesláno Červen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Ok, zkusim se podivat. A ma na to nejaky vliv brzdova kapalina? Slysel jsem, ze by to s tim melo souviset 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Jako že by kvůli brzdovky nešel stlačit a vytlačit pedál? To si nemyslím. Ale nejsem mechanik..možná ještě někdo doplní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Ta spojka vôbec funguje?Treba skontrolovať hlavný spojkový válec čo je pod pedálom ak to nerobí on tak potom válec spojky na prevodovke niečo z toho bude v ťahu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ingddr Odesláno Červen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2015 Spojka funguje uplne normalne. A ted me to dva dny neudelalo ani jednou. Nevim jak z toho neco poznat, kdyz to chvilu jde a chvilu ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červen 16, 2015 Sdílet Odesláno Červen 16, 2015 Rozobrať spojkový pedál a skontrolovať mechanické časti valca,vrátnu pružinu aj samotný pedál či nieje niečo vydraté alebo prasknuté a pod.Podľa toho ako sa to správa bude problém tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ingddr Odesláno Prosinec 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2015 Tak s pedálem jsem nic neudělal. Samo to přestalo. Možná to mohlo být tím horkem v létě. Stálo to dost přímo na slunci, v autě mohlo být 60 stupnů, tak se to třeba hnulo. Zlobilo to pár dní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.