Tavi Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Z rádia jsou dva výstupy na Zadní/SW, píchnu tam Cinch a chci vést dozadu. Kabely nějaký mám ale nehraje to. Po dlouhym zkoumání jsem zjistil že se v kabelu táhne z rádia nízkofrekvenční signál. V nastavení rádia neni ani ň takže se smiřuji že tam asi pujde zesilovač. Repro v plastech stim nerozpohybuju a zdá se mi že asi bude potřeba zesík. Má tu někdo zkušenost se zapojovánim tohodle rádia nebo rady co s tím? Za odpověď děkuji :) T. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TBravo Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 radio ma standartni iso konektor, vystup pro repro napoj z nej ;-) Zadni/SW je vystup pro subwoofer. Manual je tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Červen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Pffff, no takže vytáhnout rádio a natáhnout dráty z isa. Předpokládám že když najdu zapojený dráty na místech kde bych je jinak musel dát, tak hledat v kufru pod podlahou/ kobercem? Děkuju, už sem pomalu začal ohejbat traverzy.:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.