kamikaze Odesláno Červen 14, 2015 Sdílet Odesláno Červen 14, 2015 Mám již cca měsíc problémy s mým miláčkem (O1, 1.8t 20V AGU), začalo to tím že jsem stál na parkovišti a asi po pěti minutách to chcíplo, neřešil jsem to ale pak jednou když jsem jel na chalupu (cca 50km) začalo v tom při akceleraci škubat, (kdyby to mělo rozdělovač řeknu že je špatný předstih) ale jen chvílemi pak byl týden klid, než jsem jel znova na chalupu to už bylo horší na křižovatce to parkrát i chcíplo. Tenhle týden to párkrát střelilo do výfuku a dnes to střelilo a hned to chcíplo, otevřel jsem kapotu a koukám spadlá hadice ze škrtící klapky tak jsem ji nasadil a opatrně dojel domů. Hadici jsem zajistil sponou a jel to projet a znova rána do výfuku a hadice spadlá. Svíčky jsou celé černé i koncovka výfuku (vypadá jak z diesla), Za jízdy když to škubalo surově jsem vypnul a hned zapnul zapalování a pár km klid. Vyměněno: Zapalovací svíčky Zapalovací moduly Vstřikovací ventil s lištou Palivové čerpadlo Palivový filtr Lambda sonda Hallův snímač na vačce ŘJ motoru Škrtící klapka Ta "věc" co je na vzduch. filtru (ne váha vzduchu) Snímač teploty chladící kapaliny Nic z toho nepomohlo, někdy jede normálně pak v tom škubne a začne se to dusit, hadice vypadají že jsou ok. Diagnostika ukáže občas 00561- Prizpusobeni smesi 13-10 - adaptacni hranice (soucin) podkrocena - sporadicky Zkusil jsem taky odpojit turbo tím způsobem že jsem nechal otevřený ten ventil na turbu, sice žádný výkon a zatím to tak nějak jede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vil Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 Mám presne ten istý problém na AGU. Na VAGu mi vypisuje len váhu vzduchu - príliš veľký signál. Po resete je to na chvíľu OK, po pár kilometroch znova šklbe. Staré sviečky boli zadymené, po výmene a prejdení pár km boli aj nové rovnako čierne. Začínalo to tak isto ako popisoval kolega hore, no po čase auto začalo zle štartovať. Niekedy na prvýkrát chytí a ihneď zdochne. Inokedy chytí, ide na sytič a ako klesnú otáčky začne sa dusiť. Tak si pridá na takmer 2000 ot. a keď znova otáčky klesnú, zas sa začne dusiť. Mám aj video ale neviem ho tu vložiť. Za tepla nie je šanca auto naštartovať, zdochne ako škodovka so špinavým karburátorom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vil Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 Vymenená váha vzduchu, problém vyriešený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kamikaze Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 U mě to byla taky váha vzduchu, vyměnil jsem ji ale teď nad 3 tisíce otáček při plném plynu to ztrácí výkon a začne poskubavat ale jede :) tlak turba je 0,3baru tak mě ještě čeká výměna N75 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 taky sem ho menil, cely se mi rozpadnul ta trojnozka co tam je moc k tomu nedrzi sem tahal z toho hadicky az mi to zustalo cele v ruce. kdybys chtel at to vic jede sezen si regulator tlaku, je to jen pruzinka s kuličkou v zavitu, takze jen sroubujes a regulujes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kamikaze Odesláno Červenec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Ventil N75 vyměněn, ale ne za nový ale co jsem měl doma z Golfa, auto jede ale občas vyletí tlak na 1bar a hned zase na 0,2-0,3baru tak doufám když dam nový bude konečně klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.