Libas Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Zdravím, už delší dobu cítím po otevření auta, takovej zvláštní vlhkej zápach, hlavně když auto stojí na slunku a je uvnitř pěkně rozpálený. Při vysávání koberců jsem pod kobercem u řidiče nahmatal mokrou spodní vrstvu zvukové izolace (přes naříznutý koberec vedle levého pojezdu. Nevíte kudy se tam může voda dostávat? Jezdím pořád s klimou na AUTO, nevšiml jsem si, že by z pod auta něco kapalo (kondenzát z klimy), nemůže to být ucpané a téct jinam (pod koberec)? Nevíte kde přesně bych našel tu odvodňovací trubku klimy? Jedná se o O II combi FL 1,6 tdi. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 použij hledat;) Jinak co takhle vývod kondenzátoru? Stává se to docela často 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pedroblack Odesláno Říjen 31, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2015 zdravím jsem čerstvý majitel OII ,po první návšteve myčky jsem zjistil že mi dovnitř teče voda skrz dveře řidiče ale zhora, chci se zeptat ,ta guma na dveřích má být nějak přilepená nebo pouze zacvaklá těma tuplíkama? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 31, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2015 aky rocnik mas OII? Na mojej boli tak vytlacene vnutorne tesnenia, ze mi tiez tieklo do auta, menil som vsetky postupne. Tie vonkajsie gumy su len na cuplikoch, nelepia sa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pedroblack Odesláno Listopad 1, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 mám rok 2007, nejde nejak nastavit pritlak dverí aby viac tesnili? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 2, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 ide, ale nepomoze to... tie gumy maju najlepsie za sebou. Kup aspon tu jednu, co preteka a vymen ju (alebo poziadaj niekoho o pomoc, treba zhodit obklad stlpikov a poodtiahnut stropnicu). Budes mat pokoj na dlho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Listopad 7, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2015 Většinou to teče mezi čalouněním a plechem dveří. Stačí sundat tapec a objet to silikonem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.