JOHAN Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Je to mazec.Víc se k tomu nedá dodat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Nádhernej kousek :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Bože to je kráska ! A ta výbava !!! Závidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2009 Ahoj všem :-)) Moc moc děkuji už jsem tu dlouho nebyl přímo v tomto tématu......a je tu tolik reakcí moc děkuji......postupně dodám odpovědi.....:-))))) najeté KM mám ted 44Tkm samozřejmě s motorem RS a to je také na budíkách.....jinak auto má víc poměr je uchován u dokladů.....ale celkově je na autě vše nové od blbostí po důležité věci podvozek brzdy atd...... Když jsem auto kupoval mělo 67Tkm a v 87tkm proběhla výměna agregátu.......musím se přiznat že ted jezdím s autem hodně málo ale musím to napravit nedělá mu to dobře :-)))) jinak co se týče spolehlivosti tak si nestěžuji krom vadných modulů zapalování co mě potrápilo docela dost ale zjistil jsem že si za to můžu sám :-))))takže jsou ted nové všechny a pohoda......M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2009 Jinak samo že umělecké fotky dělá má žena jak psal Vitto :-))))já fotím také rád ale spíš ty technické dokumentace při montážích atd...... a Volant to mne namlsal kamarád co ho má už hodně let v autě a do ted nikde nebyl v TOP stavu a když se naskytl neváhal jsem i když auto bez něj také jede :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 17, 2009 Sdílet Odesláno Září 17, 2009 Martine nerozepsal bys zde kompletní audio aparaturu??? Mas to super vychytany... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2009 Ahoj pane nic extra světaborného :-))) co právě někdy musím vyměnit jsou zadní repro a plato poupravit i když je celé dělané z latovky ale je osazeno reprem české výroby TVM a ten pioneer neni vůbec zapojen a jentak se vozí to byl ulet mé laborace.....nechám ho tam zřejmě a osadím jen lepší repro..... takže k věci vše běží přes 6 kanál zesilovač RODEK .... 4CH je na repro a 2CH do můstku do vůfru RF který teda opravdu tlačí pěkně:-))) přední repro nové ted si za boha nemohu zpomenout na značku,zadek jak jsem psal hraje to hodně dobře na to že to je české ale nelahodí to na pohled oka zvláště jak to vybledlo od slunce.-)))) a celé to budí NAVI DX která bohužel není pro to idealní link. výstup dost ořezaný a korekce radia nic moc...je tam spoustu filtrů a vyhybek aby to aspon bylo nějaké.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 18, 2009 Sdílet Odesláno Září 18, 2009 No vidiis, sem ani nevedel ze nejake ceske repro existuji.. co jsem koukal ale na zboží na seznamu, tak nic moc vykony... :D Ty tvoje jsem ale nenasel, mozna lepsi verze... Mas to v kufru ale moc hezky usporadany! Moc chvalim tu zastavbu na zesik... Neco takovyho chci taky udelat na obe strany... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2009 JJ pane to jsem rád že se to zamlouvá plato a bok je mechanicky OK......výroba toho plata byl porod ale stálo to zato....bok je na tom podobně......takže v zadu musím jen vyměnit repro ale nevím jaké musím se vejít do průměru 23cm nebo větší.....a ty výškáče Kalotové české je škoda dávat jiné hrajou moc dobře...prostě nějak to dopadne ale časem ted na to neni vůbec čas...... PS dnes jsem s ní v práci konečně provětrat koníky :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Září 18, 2009 Sdílet Odesláno Září 18, 2009 Nádherné autíčko, a ten Introš :D Dokonalost Martine! Slint 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 No vidiis, sem ani nevedel ze nejake ceske repro existuji.. co jsem koukal ale na zboží na seznamu, tak nic moc vykony... Ty tvoje jsem ale nenasel, mozna lepsi verze... Mas to v kufru ale moc hezky usporadany! Moc chvalim tu zastavbu na zesik... Neco takovyho chci taky udelat na obe strany... :( bočnici má Márty ode mě to tenkrát byl porod byla to druhá varianta tenkrát jsem ji přeměřoval u Garnyho před garáží, když oba kutílci něco kutili n ajiné oktičce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 jj,autíčko moc moc pěkný,jo kdybych měl tak šikovný ruce:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 JJ bočnice je původem Hensel koncept :-)))já jen doladil lehce nějaký ten rozměr jinak to byl celkově porod kabeláž a zapasování zesilovače a podobně :-))) a někdo se ptal na to zrcátko přelakování.....kompletní rozebrání je dost pakárna na poškození ale plastové špachtle a jde to....pozor má velké pevné západky a nejde to pořádně za co vzít....jen trpělivost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 jj,autíčko moc moc pěkný,jo kdybych měl tak šikovný ruce:-))) Martas učíme se stále všichni takže žádný stres a pohoda :-)))) PS už máte přezuto ??? služebáka mám ženy auto také ale svoje je stále na R19 :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Marťo já jsem teda přezul,ale na nové 17Spidery,ale tak já v tom sajrajtu co nás čeká nebudu s RSkou jezdit,takže proto jsem v klidu:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Kára libová, jen mohu prozradit, že když měnil interiér, pro jistotu umyl všechny plasty a celou karoserii zevnitř, takže pod kobercem je sterilná prostředí. Neznám lepší kousek. Až na kola a nějakou tu aparaturu je vše řešeno originálnímy záležitosti, takže nějaké škrtání podvozku, nebo odstáté plasty,nedej bože zvěrstvo od Miloše Tecovského tu nikde nenajdeme. Jsi mistr mistrů, jen tak dál pane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 ...............Miloše Tecovského .............. to je kdo, zmiňuješ ho už po několikáté :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Honzo jsem s toho jelen jaký tecovský???? jj je pravda když utírám prach tak vyndavám interier a důkladně meju :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 (upraveno) Ze by Miloš Tecovský...? Upraveno Říjen 31, 2009 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Zdar Martas....tak Honza asi neupřesnil ale ty si na to kápnul asi dobře :-)))))))))))))))JJ s MILOTECEM se to nesmí přehánět já tam měl dvě věci dnes tam mám už jen jednu a ta půjde také dolu...........nekvalita hrůza.................poutovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Tak jsem o víkendu pořádně prohnal zelenou sice pracovně ale foto muselo být ješte na letních......:-.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 aha takže Milotec asi nie je dobrá voľba :) inak pekné foto a tie OZ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Asi to tak bude, Martas..Treba se k tomu jeste Honza vyjadri.. :) Jinak co se tyce milotecu...Nektery veci jsou strasny vopicarny...Jak pises,nesmi se to s tim prehanet..Ale nektery veci se daj... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Giancarlo jj děkuji :-))) Martas jj Milotec jak co vše z rozvahou.....ale už jsem měl tu čest potkat octavie doslova navěšené milotecem v dost hrozné kombinaci a nechápu jak se to může zamlouvat........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 (upraveno) taktak Martinové,přesně jak píšete,ale vzpěry kapoty motoru to mají v cajku oproti jiným fa.:-),který tam ale vůbec nepasují:-) Upraveno Listopad 2, 2009 uživatelem matty7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Ale jo pravda vzpěry mají dobré mám je tam od začátku skoro a 5let makaj dobře....... Druhou věc co jsem tam měl byli mračítka a prostě jsem je sundal už se mě nezamlouvají....... a zadní prodloužení střechy to ploché co kopíruje střechu se kroutí teplem .....tak půjde asi brzo na předělání...... a poslední co tam bylo na old přístrojovce jsou krožky a ty už tam nejsou připadá mne to kýčově když to neni origo.......asi tak k milotecu ode mne.....:-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 MARTINE: Všechno nejlepší k narozeninám! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 ahoj já se taky připojuji ke gratulaci k dnešním narozeninám jináč pěkný fotos auta a auto je též perfekt ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Taktéž vše nej k narozeninám. Autíčko je překrásný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 I ode mě gratz! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.