Konny Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Moc pěkná octávečka a ty kola prostě nemají chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Ale stoji tolik, co pulka tvyho auta. Ja je chtel v cerny a v 17", ale tolik penez jsem za ne dat nechtel. Jedno kolo stoji asi 7.500 Kc. Honzo ja ty takove kola mel za super cenu ale na konec jsem si poridil xenony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Jeee, tak to bych za xenony nevymenil, protoze tyhle kola jsou spicka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Ja tedka mam lepsi :angry: HEHHEHEHHE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 JJ Klucí děkuji jeto na tech 19 takové hezké :-))))a přitom pomalu vetrán!! :-))))) Martyp to zde nakousl kola mám koupené od kamaráda kterému auto bohužel kdysi v zimě ukradli a tak slovo dalo slovo a kola jsem koupil byli za dobrou cenu ale uplně zadarmo to nebylo .....a jak píše Martin tyto už se nedělají takže když by se stala nějaká kolize tak nové nekoupím a sada je potom k ničemu že :-))))) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 (upraveno) Vzdyt ja vim, co to je za kola. Rikam, ze jsem je chtel na svoje v 17" a v cerny barve. Nemyslel jsem to tak,ze nevis co je to za kola,to vubec ne.. Kola jsou to mrdozni,taky jsem je vzdycky chtel,bud cerny,nebo v grafitu..Ale ta cena je proste smrtelna.. Upraveno Duben 27, 2011 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janko Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Marťas, fakt parádní kára a ty kola bez komentáře, sedí jak prdel na hrnci.....marná sláva kola dělají auto autem a u tebe jsou obzvlášť vymazlená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Moc chválím.. Auto vypadá velice vkusně..!! A ty kola fakt bomba..!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 jj uz som to hovoril x-krat o tomto aute ! Najzaujimavsie je, ze MartinRs to auto robil v case, ked sa este vela ludi pokusala spravit z Octy nieco co nie je - vseliake pluh narazniky, extra kridla atd. V tom vlastne predbehol tak trochu dobu a urobil nieco, co je vlastne zo seriovych dielov, ale od seriovych aut sa odlisuje a ludia sa za tym otocia. Nehovoriac o zastavbe motoru, interieru a vsetkych doplnkov => a to vsetko funkce :) . :) Musim sa sem menej pozerat bo mam potom depresiu, ze moja octa vyzera tak ako vyzera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 ty jsi dal nové RS brzdy ? Na kolik ta krása přijde ? Klidně do SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Giancarlo já moc děkuji za tak hezky popsané mé auto........potěší to na duši přecijenom to zabralo mraky času a jsem rád že to někdo aspon pozná a ocení!!!!!! ty brzdy tam samo RS byli už X let :-)))) motor tam je od 17.Listopadu 2006 a to už auto bylo předtím do detailu RS akorád chyběl ten agregát-)))) ted jsem dával jen nové kotouče předek,zadek a všechny destičky vše origo.....ceny vyhledám kupoval jsem více věcí takže jednotlivé položky nemám v hlavě...... mám doma kdyby někdo chtěl přední RS kotouče najeto 26Tkm i desky obojí stav dobrý hrana skoro žádná!!!!a zadek kotouče jetější a zánovnější desky k tomu vše za babku..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 (upraveno) :-) Upraveno Duben 27, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Co víc dodat je to nádherná octavie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 Giancarlo já moc děkuji za tak hezky popsané mé auto........potěší to na duši přecijenom to zabralo mraky času a jsem rád že to někdo aspon pozná a ocení!!!!!! nemas zac ! Tak ja skratka vnimam tvoju octu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 JJ je to super vždyt i jsem přivezl obcas nějaký ten pohár z klubu ze srazů :-))))je to prima bohužel ted nemám moc času na nějaký ten sraz a tak podobně stále nějaká práce klasika .....:-))) M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Tohle auto nemá chybu - prostě krasavice se vším všudy !!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Me nejvic dostavaji ty monitory v operkach. Super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Martine, je překrásná - to je TOP. Výborně doladěné auto, číší ze všeho originalita, preciznost a smysl pro detail. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Děkuji všem pánové !!! jj tak je pravda že to zabralo nespočet času to se holt nedá nic dělat koníček vždy zabere moc času a všeho mám rád jednoduchost a věci dotažené :.-))))Octavia ted hodně zahálela ale to se změnilo musím s ní také jezdit at nezatuhne :-)))) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2012 Musím oprášit téma okty :-))) Octavia stále jezdí a slouží ve stejné kondici :-))))MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Září 21, 2012 Sdílet Odesláno Září 21, 2012 To "křídlo" je ti asi kničemu, teda k odkládání a slouží jako bar :D sundej to preboha jinak to kazí krásu auta na kolech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 22, 2012 Sdílet Odesláno Září 22, 2012 a mne sa tam paci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 22, 2012 Sdílet Odesláno Září 22, 2012 Křídlo musí být. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Září 23, 2012 Sdílet Odesláno Září 23, 2012 Jo to jo ale decent=RS křídlo a né taková polička :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Září 23, 2012 Sdílet Odesláno Září 23, 2012 V létě jsem to auto viděl naživo a to křídlo tam patří Martin to moc dobře vymyslel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Design měnit nebudu :-))) křídlo je OK aspon se auto pozná ...navíc krásně sedí a lícuje není to los laminátos neorigoš je to od F. která opravdu dotáhla dokonce přesnost.....:-)))) ale děkuji za náměty to se cení.....MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Něco nového na zeleném ďáblovi? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.