tom591 Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Zdravím, předem se omlouvám pokud bylo toto téma již založeno... bohužel jsem nic konkrétniho nenašel... Jak lze demontovat sklo (přední plastový kryt) u světlometu Octavia II (2007 před faceliftem). Zcela se mi uvolnila parabola (líta po světlometu) od toho šroubku který drží kovový háček pro uchycení žárovky. Díky moc za reakce. T. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 (upraveno) Jde to ale je to celkem pakarna... Je tu spousta návodů na barveni vnitrku apod a tam to je vždycky a postup je stejný nahrivat, odrezavat tmel a zároveň pacit sklo... Osobně bych šel raději na vrakac Nedávno jsem video viděl tady je odkaz, doufám že se autor nebude zlobit :) Upraveno Červenec 8, 2015 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom591 Odesláno Červenec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Díky za radu, jak se na to dívám, tak bude opravdu lepší ho někde koupit za pětistovku... Dále se omlouvám za chybu v nadpisu kdo by taky něco "deomnoval"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 dá se to i vyškrabat, koukni do sekce návod a tam je instalace led, tímhle směrem to jde... a když tak kup světla 2 a rovnou 1 sadu nalakuj a se ziskem prodej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.