Davidos1980 Odesláno Červenec 10, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 Zdravím,dnes jsem měnil vzduchový fitr "mann" ...auto mám rok najeto na filtru ode mě bylo 16000km od býv.majitele "němec" nevím...co na něj říkáte...v sekci "motor" řeším výpadky výkonu při puštěný klimě v 35st vedru...je možnost,že to mohlo být i tím filtrem? viz.foto....Z vrchu když jsem odklopil dekl vypadal jak novej "skoro".... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 10, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 No ty kraso, ten ma najeto aspon 50tis km... :o Tady nema cenu premyslet jestli ho menit nebo ne, protoze ten uz celkem dost presluhuje. Celkem by me zajimalo, jak musi vypadat pylovvy filtr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 10, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 Tak ten je dobře jetej. Ten kabinovej bude určitě taky dobře "ve formě". Já měnil včera vzduchovej i kabinovej prvně po předchozím majiteli a oba mi přišli jak nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davidos1980 Odesláno Červenec 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 :-D....ale auto jede jak drak jinak...tah atd....kamarad co ma octu taky rikal ze je svizna :-D ta moje...no kabinovej vypada nic moc...vymenabude co nejdriv :-D bojim se tech steracu a aby mi to neprdlo....jeste se optam byl jsem nucen vyndat celej filtr box....u blatniku je privod do boxu....pri vraceni boxu na misto se jen na to nasune ne???...jsem se nepodival jestli tam neni nejakej uchyt vevnitr za co se zasekne nebo jen nasadi a hotovo ....dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 11, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 Jen nasadit... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davidos1980 Odesláno Červenec 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.