pulsik Odesláno Květen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 (upraveno) Zapoměl jsem fotit :( Padlo tolik nadávek, že jsem to radši nepočítal. Nejvíc jsem nadával u vypinování, jelikož jsem měl tlustou sponku tak to nešlo. Holka prokoukla, jen tam mám ještě předface masku - nová je v lakovně, a musím dokoupit blinkry - myslel jsem, že tam budou pasovat ale ani omylem. A den jsem ukončil tím, že jsem zjistil, že mi nejdou přední i zadní mlhovky.. tak nevím kde hledat? pojistka? Upraveno Květen 29, 2016 uživatelem pulsik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Pěkný ? mouchy doladíš ?kdes to dělal ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 luxus pane! Takže nakonec si sehnal RS nárazník za přijatelné peníze? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Prokouklo to hodne :-) bila je nejlepsi proste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Diky moc kluci :-) ciimaa: Mouchy se určitě doladí, jen mám strach o ty mlhovky. Jinak sem to dělal venku na kruháči u Čepiroh jestli víš- koukali tam na mě jak na blázna:-D adolfik: Vzal sem od Sadeho to bylo cenově nejrozumnější košin: taky sem názoru, že bílá je luxus jen na údržbu to je na pytel:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Parádní proměna, ještě masku a bude to luxusní ;) pěknej nápad udělat přestavbu v přírodě na čistym vzduchu :D A co zadek, budeš nějak řešit? Když už máš ve vůni předek, tak by to chtělo udělat komplet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Diky Jirko. Maska respektive ramecek bude cca 14 dni, ma toho hodně. A ted to stalo tolik valutu, že musí bejt na chvili klid:-D Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Velká paráda, octa teď opravdu hezky prokoukla :palec: , já se k tomu překopání na RS předek pořád nemůžu dokopat, protože mi do toho pořád něco leze, ale snad se to letos podaří dotáhnout do finále ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 Diky moc Konny. Jsem nadšenej z toho :) Jinak ja bych to taky nedelal ted, kvůli zranění levé ruky, ale neměl jsem kam dat ten naraznik tak sem to musel udělat hned:-D alespoň už mám klid. Někdy jsou i důležitější věci, určo se k tomu taky dostaneš. Jinak mlhovky už svítí! Pojistka :-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 Tak nic, mlhovky mi vyhazujou pohistku, dokonce i 30, ani nemam merak abych si to zmeril kde co, tak musim sehnat Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 29, 2016 Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 A mas dobre prepinovane kdyz ti to vyhazuje pojkstky? Jinak na vypinovano doporuju z druhe strany klestema potahnout za drat, jde to pak lehce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 No vsechno jde, kostra pin 4 je na vse krome moturku na serizeni ten ma svoji zem. Jdou mi parkovacky, svetla, dalkovy bez toho aby se neco vyhodilo. Ja mlhovky nepozivam takze nevim zdali to bylo i predtim :-( Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 29, 2016 Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 Tyjo, no zkusil bych jeste pujcit od nekoho spinac svetel, jestli neni problem v nem..jesre me napada jestli neni nahodou nekde porusena kabelaz od toho pinovani..neni tam nahodou nejaka ridici jednotka primo na mlhovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 O tom spinaci jsem taky premejslel. Ted jsem rozebral cas palubovky, ten vypinac a dratky tam jsou v pohode. Dratky od svetlometu primo jsou taky v pohode a drzi tam. Jenze jsou to jen kousky, potreboval bych to rozebrat z bodu A do B a to se mi nechce:-D..Zahejbal sem s dratama, dal tam pojistku a zatim to drzi tak to nechapu. Kdyby to delalo i predtim tak ok ale jak je nepoužívám tak nevim :-( zitra si vemu z prace merak a zkusim promerit:-( Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Tak dnes sem jel do servisu seřídit světla. Měli kluci docela pakárnu seřídit druhovýrobu:D, ale nakonec se podařilo. Jinak pojistku mlhovek při zapnutí jsem taky vyresil-byl to konektor od žárovky mlhovky kterej se dotýkal zajišťující páčky žárovky :) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Tak to je paráda že se Ti to tak povedlo ! Vypadá to skvěle ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 Děkuju Martine ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 (upraveno) Pár aktuálních fotek. Nebyl teď moc čas, zlomil jsem si nohu takže přes měsíc v sádře a kupuje se bydlení :-) Jinak po tom měsíci, co Okta stála mě hned pozlobila tím, že odešla cívka startéru - takže proběhla výměna a už zase jezdí :-) Upraveno Červenec 23, 2016 uživatelem pulsik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 Ta se ti hezky odvděčila, měsíc měla volno a hned ti udělala toto :D . Jinak octa vypadá parádně a dívám se, že ty kola jsou mi nějaký povědomý, ty už jsem někde viděl... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 Ta mě vždycky nějak překvapí :-D.. Díky Konny, jooo tyhle kola jsou dost znamé tady :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Já se na to mužů už fakt vysrat!!!!! Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 To si delas prdel, jak se ti to povedlo? :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Jedu Ti pohodička, a říkám si, že bych mohl zaparkovat u baráku, že tam teď bude místo..no, ale pak si řeknu, tam je ten vymrdan*j obrubník, tak to zapíchnu vedle jako vždycky...no samozřejmě sem zaparkoval tam, kde sem původně nechtěl a už to bylo.. Dával jsem si pozor ale asi málo. Ještě jsem to nerozdejchal, ale přes slevy Octaviaclubu jsem objednal radši nový za 1985KČ, nemůžu na to koukat.. Já se těch folíí nedočkám asi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest nino2 Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 ajajaaaaj toto veru nie je pekne. Ale poznam to clovek ked si dava prilis pozor tak to nevyjde :-( Jedu Ti pohodička, a říkám si, že bych mohl zaparkovat u baráku, že tam teď bude místo..no, ale pak si řeknu, tam je ten vymrdan*j obrubník, tak to zapíchnu vedle jako vždycky...no samozřejmě sem zaparkoval tam, kde sem původně nechtěl a už to bylo.. Dával jsem si pozor ale asi málo. Ještě jsem to nerozdejchal, ale přes slevy Octaviaclubu jsem objednal radši nový za 1985KČ, nemůžu na to koukat.. Já se těch folíí nedočkám asi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 vymeneno Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Tak máš další pokus :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 To fakt nasere, když se něco takového stane, zvlášť když o nějakém takovém nebezpečném místě víš... Opravovat to kolo nemá cenu, protože by ses podle mě přiblížil cenou na cenu nového disku, ale jak vidím, tak jsi to bleskurychle vyřešil . Teď můžeš mít to podřené kolo jako rezervu místo R15, ne? ;) A nezoufej, když nebudou folie teď, tak příště, ale určitě se dočkáš... ;) Tak máš další pokus :D Si to teď zabil... :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.