Ufak Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 Zdravím, jsem čerstvě majitel nové octavie combi. Při předávání v autosalonu, jsem si všiml napatrné vady laku na přední kapotě. Je tam flíček o velikosti dvoukoruny, který je přelakovaný bezbarvým lakem. V prodejně mi nabídli přelakování kapoty, ale to se mi moc nelíbí. Poradí mi někdo jak mám postupovat? Mě by se líbila fungl nová kapota s originálním lakem. Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 s originálním lakem díl neexistuje, veškeré díly se dodávají bez laku a pak se lakují v servise 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 6, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 prevzal si ji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ufak Odesláno Září 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Jo převzal.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Září 12, 2015 Sdílet Odesláno Září 12, 2015 Nad flíčkem bych se nezastavoval. Pokud se začne loupat tak vzít celej díl a nechat nalakovat na novo. Bezbarvou jsem na rychlo opravoval a do roka a půl se to oddrolilo znova. Měl sis to nechat přelakovat, pokud by si za to něco řekli tak jít o dům dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.