fedorkamil Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Zdarec lidičky. Můžete mi poradit někdo? Jaký typ rádia/navigace mám? Moja koktavka je dovezená ze Švajcu. Jaké mapy mám dát do něj - zkoušim všechno možné, co jinde funguje, mně né :( mám origo CD švajcu a to slape, Jak mám do toho dostat CZ jazyk? Půjde to vůbec? V jednoduchosti: přeji si mít CZ a SK mapy + CZ jazyk Jsem lajik v tomhle - help me :( kdyby byl někdo z KH a okolí, klidně dojedu. Díky předem. Kamil - Kutná Hora 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bestdrak Odesláno Srpen 20, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2015 Zdarec lidičky. Můžete mi poradit někdo? Jaký typ rádia/navigace mám? Moja koktavka je dovezená ze Švajcu. Jaké mapy mám dát do něj - zkoušim všechno možné, co jinde funguje, mně né :( mám origo CD švajcu a to slape, Jak mám do toho dostat CZ jazyk? Půjde to vůbec? V jednoduchosti: přeji si mít CZ a SK mapy + CZ jazyk Jsem lajik v tomhle - help me :( kdyby byl někdo z KH a okolí, klidně dojedu. Díky předem. Kamil - Kutná Hora Ahoj Kamile. Nevím, jestli jsi to již vyřešil s radiem. Já to co máš teď koupil a dal do Octavie I, r.v. 2001. Budu to řešit s borcem, kterej si nechá říkat Tornádo. Pokud bys chtěl kontakt, tak mi napiš na mejlíka: jon.libor@seznam.cz p.s. pozdravuj Kutnou Horu, rádi jsme se tam vraceli, nejraději penzion Barbora. je tam u vás krááááásně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.