Přejít na obsah

combi 1.9 66ka

Doporučené příspěvky

nechal jsem si namíchat sprej, vybrousil jsem ty rezave mista na kov pak jsem dal plnič pod vodou jsem to rozesmirkoval 2000 smirkem a pak dal tak 4-5 vrstev barvy a pak cca 4 laku cele jsem to rozesmirkoval pod vodou 2000 smirkem a rozleštil leštenkou... ale ješte to chce doladit protože nemam dobre svetlo v dilně... tak az tim vyjedu tak to doleštim.... a ten konec te lišty jsem jen ohl lepici pasku nahoru at mi to neudela hranku a dobre....

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

H@nz: jo ja vimže to je jak trakař minuly rok jsem tam mel 205/35 18 jsem si na to nepohodli už nejak zvykl.. :D.ale menit gumy nebudu ty 215 35 mam v techničaku tak to necham tak...

Černé kola k Tvé barvě budou ještě celkem OK, ale opticky budou vypadat menší. Jinak tvarově vypadají moc pěkně ! Náhradní díly jsem párkrát kupoval na vrakáči v Klimkovicích (http://www.az-autovraky.cz/) nebo v Ostravě Vítkovicích (http://www.vrakoviste-skoda.com/)

no černa je tak akorat si myslim střibrnou jsem už nechtel... a jakou pak chceš k te moji barve dat barvu, už me nic nenapadlo než černa aspon to nebude tak okate na policajty.... do klimkovic asi skočim to mam kousek dik ...

košin: taky jsem zvedavy jak to bude vypadat..... ale nevim jestli to stihnu do prvni nedele v dubnu na ten sraz do ovy .... ješte mi chybí ty podložky dodelat a v praci ted neni moc času...

jinak dneska se po odpoledni zamakalo a složil jsem konečne kola... zitra je snad obuju

pokličky už jsou take na ceste...

post-41127-0-16503100-1458769918_thumb.jpg

post-41127-0-13225600-1458769935_thumb.jpg

post-41127-0-82143600-1458769953_thumb.jpg

post-41127-0-71424600-1458769969_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...