Přejít na obsah

použitelné snížení pro celoroční provoz

White-line

Doporučené příspěvky

Jelikož jsem zjistil, že mi na kombajnu praskly obě přední pružiny, rozhodl jsem se, že koupím pevný komplet. Jelikož se s autem jezdí celoročně a z 60% s tím bude jezdit přítelkyně, potřeboval bych vědět, jak vellké snížení je ještě použitelné např pro zimní provoz aby se to nechovalo jako sáně. Zatím jsem se díval na podvozky od ta technix a docela se mi zamlouvá -40/-40 na golf variant. Neměl by jste někdo fotky s tímhle snížením? děkuji

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Jelikož jsem zjistil, že mi na kombajnu praskly obě přední pružiny, rozhodl jsem se, že koupím pevný komplet. Jelikož se s autem jezdí celoročně a z 60% s tím bude jezdit přítelkyně, potřeboval bych vědět, jak vellké snížení je ještě použitelné např pro zimní provoz aby se to nechovalo jako sáně. Zatím jsem se díval na podvozky od ta technix a docela se mi zamlouvá -40/-40 na golf variant. Neměl by jste někdo fotky s tímhle snížením? děkuji

40/40 je takový ideál. Počítej s tím, že Octa i Golf 4 sedají stářím, takže pokud nemáš fungl nový sériový podvozek, tak to snížení nebude takový... Bude nižší. Mně třeba Golf 4 sednul před umřetím podvozku skoro o 2 cm. Takže kdybych na to dal 40/40 tak realita bude 2 cm.

Pozor hlavně na váhové limity, aby jsi dostal to co chceš. Pokud koukáš na TAčko:

http://tatechnix.cz/43913-sportovni-podvozek-40-40-mm-vw-golf-4-variant-1j-4250570640991.html

Max. zatížení přední nápravy: 920 - 970kg

Max. zatížení zadní nápravy: 1080kg

Tohle musí odpovídat hodnotám ve velkém techničáku - na druhé straně zhruba uprostřed. Pokud to neodpovídá podvozek nefunguje popřípadě má jiné snížení. V uvozovkách "jen sportovní pružiny" jsou o dost horší varianta. Funkční komplet je funkční komplet to se nedá porovnat s polovičatým řešením jako je pružiny + série.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...