Přejít na obsah

Montaz/demontaz interieroveho spatneho zrkadla


karffiol

Doporučené příspěvky

Zdravim Forum.

 

Zakladam novu temu, pretoze sa mi odpoved na moj problem nepodarilo na fore najst.

 

Naposledy som sa snazil vycistit celne sklo od lepidla od stareho senzoru alarmu hned nad zrkadlom. Tak som opatrne zrkadlo "Demontoval", no proste som ho vytiahol z tej gulicky, ci jak to nazvat. Problem je v tom, ze neviem ako to natlacit nazad, kedze je tam napruzena "obrucka", ktora mi zrkadlo nedovoli silou natlacit nazad na tu gulicku. Skusal som to aj inak, a to ze som prv tu pruzinku dal na tu gulicku tak zacvakol zrkadlo a snazil som sa roztiahnut pruzinku rucne aby sadla na konzolu v zrkadle. Bohuzial takto to tiez neslo.

 

Tak vas prosim, viete poradit ako bezpecne nasadit zrkadlo nazad? Momentalne je tam na volno bez tej pruzinky, ale tak staci prejst po retarderi a zrkadlo odkvecne :D

 

Vdaka za vsetky napady! :)

Odkaz ke komentáři

Musíš to udělat tak jak píšeš. Já to taky dělal na služebním T5, kolega to vyrval ven. Byla to pěkná fuška a měl jsme strach, že zrcátko zničím, ale dva šroubováčky, ten kroužek drobet roztáhnout a fakt tam tu kuličku vmáčknout. Můžeš jí trochu pomáznout mýdlem. Nebo kup nové. Aspoň to naučí sundavat zrcátko tam kde se má - u skla. :D

Odkaz ke komentáři

No tak nakoniec sa mi to podarilo!

 

Zobral som tu pruzinku a roztiahol som ju na kus tycky, asi 8mm sirokej. Natiahol som to ocko co najviac na koniec tej tycky aby som mal dobry pristup. Navliekol som to na gulicku a tak som natlacil zrkadlo. potom som opatrne to ocko pritlacil na jeho povodne miesto a jak to cvaklo, skocilo tam kde patri :) Hned na prvykrat! :D Sam sa divim, ze mi tento napad vysiel. Bohuzial nemam fotky toho zazracneho okamihu, tak hadam staci moj slovny opis.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...