Přejít na obsah

Octavia III - maiob

Doporučené příspěvky

Zdravim vsetkych Octavia pozitivnych,

tak som sa rozhodol dnes prispiet svojou trochou do mlyna. Som 4 mesiace majitelom Octavie 3 kupovana v CZ v Brne ako predvadzacka 10 mesacna s nabehom 27700km, potreboval som auto na 100km denne s velkym kufrom co mi absolutne Octavka splnuje momentalne taham na 39000km zatial velka spokojnost ako so spolahlivostou tak so spracovanim auta velke vycitky nemam k nicomu, vybava je pre mna absolutne dostacujuca Elegance plus a Dynamic paket (aspon v tomto zneni sa auto predavalo) mi pokryvaju vsetko potrebne v podstate dalsie veci sa budu riesit casom kodovanim ale zatial vsekto plne postacuje.

Jediny moj zasah bol zatial folie na zadne okna.

Motor 2.0TDI vykonovo uplne super, spotreba aktualne kombinovana 4.8 co je dokonalost najnizsia dosiahnuta na trase do prace cca 45km mimo mesto 3.5 ale to som sa ozaj miernil a mal som cas :)

Celkovu vybavu rozpisovat nebudem prikladam foto stitku.

Fotky su ake su ak sa niekomu pacit nebudu to sa ospraveldnujem ale vyuzil som okamih ze je auto ako tak ciste pretoze v tejto farbe to udrzat tip top je ozaj namahave zvlast ked nam vsade prave robia cesty :)

post-44280-0-64820800-1438438737_thumb.jpeg

post-44280-0-80906800-1438438746_thumb.jpg

post-44280-0-08671200-1438438756_thumb.jpg

post-44280-0-39699000-1438438765_thumb.jpg

post-44280-0-22580700-1438438777_thumb.jpg

post-44280-0-97809700-1438438785_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

kedze to bola predvadzacka na farbu som dosah nemal kazdopadne som velmi spokojny taktiez sa mi svetle farby zdaju krajsie a teda velmi som pokukoval po modrej :) ale nebola vtedy v ponuke s mne vyhovujucou vybavou, samozrejme proti ciernej nic nemam, stretavam O3 cierne a aj RS a niekedy sa mi zda az neskutocne nevyrazne auto doslova v dialke len cierna skvrna, co mnohy este podtrhnu ciernymi kolesami ... avsak proti gustu ...

bielych O3 stretavam hodne o to viac si to clovek vsima ked ju sam ma :D ,ale to je problem s kazdym autom ktore som mal, zrazu boli vsade :D na prvy pohlad ked si clovek ale vsimne detaily ono vzdy sa nieco individualne rozdielne najde takze pohoda

Odkaz ke komentáři

Tiez som toho nazoru, ze na kazdom aute vynikne najlepsie ina farba, teraz na OIII vynikne akakolvek bleda farba, vtedy pekne vyniknu vsetky jej prelisy a hrany, ktore jej prave dodavaju typicky sexi šarm ;-) Fakt na tmavej farbe OIII nevynikne nic a je to len cierna hrca... :-) to je moj nazor... OII nemala skoro ziadne hrany, bola prilis zaoblena, preto cierna farba OII celkom pristala. Myslim si, ze preto je asi aj ciernych OIII minimum, oproti inym farbam...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...