Přejít na obsah

Zadní stěrač, dodělání.

Doporučené příspěvky

Mám předfacelift, vrata jsem měnil kvůli rs křídlu z faceliftu. Když to vyměníš, budeš muset vyměnit ten černý kryt na vratech (vrata se stěračem zabíraj víc místa, proto předfacelift kryt nenasadíš) a s tím budeš muset dát i jinačí plato a ty plasty s reprákama (předfacelift má plato s plastama delší)(já jsem za ty všechny plasty platil asi 300kč), laboroval jsem i jak to zapojit a vykoumal jsem (4 pin konektor přímo na stěrači), že černej je plus, hněděj mínus a spíná se červeno-zelenym (nejsem si ale jistej jestli + nebo -). Při sepnutí stěrače ti udělá jen jeden cyklus, takže je nutný tam zapojit i nějaký cyklovač, jinak budeš muset pořád vypínat a zapínat páčku. Jinak celková cena týhle srandy je přibližně:

2500kč vrata (s rs křídlem, motorek se stěračem, plast na zakrytí)

300 plasty s platem

150 páčka

+ dráty a jinačí drobnosti

Zapojení bude pohoda, mám schéma takže OK, že musí vyměnit relé, to taky vím, ale s tím plastem si mě nepotěšil. Nejde o to že by to stálo peníze navíc, ale chtěl bych zanechat interiér tak jak je, tj originál světle šedé.

Mám ještě jeden tapec tmavě šedé navíc, tak ho popřípadě zkusím upravit, pokud by se podařilo, tak aby to vypadalo dobře. Pokud ne, tak budu zklamaně muset kufr předělat :(

Odkaz ke komentáři

Jenže budeš muset upravit i ty plasty a nevim nevim, jestli se ti to podaří upravit tak ať to vypadá dobře.

Proč plasty? Pokud se podaří upravit plato (moc tomu nevěřím, ale vyzkouším), tak zbytek upravovat nebude potřeba.

Pokud upravit nepůjde, nic bastlit nebudu a dám černý plasty a plato, i když to bude hnusný k šedýmu interiéru...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...