Tomaspr Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Zdravim, mam problem. Koupil sem O2 v kombi 1.9tdi DSG, po 14dnech zaclo neco vibrovat a klepat pod podlahou ridice a auto pri zataceni doprava v rychlestech nad 50km/h jakoby kulhalo, nevim jak jinak presne to popsat. Tak jsem dal auto k mechanikovi a zaclo se menit. Nejdrive vymlacene original ulozeni a cepy a geometrie. Mlaceni neprestalo tak se vymenila leva poloosa a auto se diky silenym ranam a skubani za volant stalo nepojizdny. Dale se menila druha poloosa,loziska a vysledek stale stejny. Pote prisli naradu komplet silenbloky motoru, mensi zlepseni, ale stale se s tim neda jezdit. Zkouselo se s nima i ruzne posouvat a nic. Kola jsme zkouseli taky nekolikery a nic. Auto bylo v 2013 bourany a tak sem s tim byl i u klempire jestli neni hnuta karoserie, ale body sedi. Nenapada Vas co jinyho by to mohlo delat? Mechanik rika uz jen tlumice a tehlice, nic jinyho tam uz vymenit nezbyva. Dekuji predem za kazdy napad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Ještě vyměnit mechanika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Je utažená nápravnice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomaspr Odesláno Srpen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Ještě vyměnit mechanika Tenhle pokus tu taky byl.Je utažená nápravnice? Ano je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 ještě mě napadá: - diferenciál, který se stará o vyrovnání rozdílných obvodových rychlostí kol - což se uplatní hlavně při zatáčení. - uvolněné řízení - zásah ABS/ESP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomaspr Odesláno Srpen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 ještě mě napadá: - diferenciál, který se stará o vyrovnání rozdílných obvodových rychlostí kol - což se uplatní hlavně při zatáčení. - uvolněné řízení - zásah ABS/ESP Zasah abs/esp jen pri zataceni doprava? Rizeni je bez vuli. Jo a kdyz je auto na heveru a kola ve vzduchu tak je klid at tocim jak tocim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 hřeben muže v určité poloze "poskakovat", ale to by asi dělalo i při nižší rychlosti. S tím ABS je to také teoreticky možné. Kdyby byl vadný snímač natočení volantu, tak by elektronika mohla být zmatená z rozdílné rychlosti kol - ale nikdy jsem o obdobném projevu neslyšel a dělalo by to opět i v nižší rychlosti ahlavně to objevil VAG. Zkus ještě někde otestovat tlumiče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 A co klouby na poloosach Na O1 mě dost mlatili,ale hlavně v tahu a nikdo na to taky nemohl prijit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomaspr Odesláno Srpen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 A co klouby na poloosach Na O1 mě dost mlatili,ale hlavně v tahu a nikdo na to taky nemohl prijit Obe poloosy jsou novy. a witt dekuji za postrehy tlumice jsou ted narade... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakub.sima Odesláno Srpen 7, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2015 A nejsou ty poloosy od Starline? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomaspr Odesláno Srpen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 A nejsou ty poloosy od Starline? :DNe z teto znacky uz sem vylecenej. Obe poloosy jsou od Spidanu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PedroO2 Odesláno Srpen 23, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 podobné to bylo u mě, špatný snímač ABS ne čidlo ale ten kroužek a k tomu oba homoklouby vydrcané. Po výměně ready. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomaspr Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Tak zavada po pulroce vyresena. Auto bylo v 2013 trefeny na levy predek a ten umelec co to opravoval nevyrovnal poradne levy podbeh. Takze drzak silenbloku na prevodovce byl o 5cm vrazenej do podbehu. Po vytazeni je konecne bouchani konec. Dekuji vsem za rady a porady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.