han.ji20 Odesláno Únor 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 díky :-) však to taky zabralo skoro celý den ale výsledek super ... stejně v létě pujdou ještě všechny tapeci dule a bude se vytlumovat a do předních dvěří lepší repro a dozadu kompa ... a kufr taky pude vytlumit, protože po kostkovici je to orchestr :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
han.ji20 Odesláno Duben 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 :-) Dneska sem si dovezl komplet novější středák :-) krásný stav, super :-) v létě bude co dělat ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 jestli nechas vlnu a novej tunel tak to bude paradicka... skoda ze to takhle nedelali v serii... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 v serii to nejde protože to na sebe nesedí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
han.ji20 Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Jistě že nechám vlnu :-) ... vlna se mi líbí víc v kombinaci s novším středákem :-) ... no v serii to sice nedělali je to pravda že to je škoda ... ale že to do sebe nesedí není argument ... mohli dělat určitou serii středáků bez toho vykrojení a sedělo by to hned... mimochodem taky přemýšlím jak to upravit aby tam nebyla ta hrozná škvíra ... a nápadů moc neni :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 tak nebo to dolaminovat. kdesi na netu sem videl video o oprave palubky a pres nejakej tmel a nejakou gumu tam prenesli i ten relief a po rozstriku barvy to bylo k nepoznani. ale sem si nikdy nevsiml, ze to az tolik nesedi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 jeste bych se te chtel zeptat na ty okna. to mas origo stahovacku pro el okna nebo pro mech okna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Pěkná okta na mne sice krátká ale móc pěkná. Ať ti dobře slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 jak se tady psalo o ty mezere. neprijde mi, ze by to bylo tak hrozny. a je to kraasny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
han.ji20 Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 jeste bych se te chtel zeptat na ty okna. to mas origo stahovacku pro el okna nebo pro mech okna? K těm oknám tak jsem sehnal origo sadu škoda příslušenství BFB 054 004 a tam vlastně máš komplet elektrické stahovačky i s motorkama pro přední dveře a pěkně i ty spínače a domečky na spínače ... do intru do padne krásně a funguje to ještě líp :-) Jinak za tu sadu jsem zaplatil 2500 s DPH... nevyužitá zásoba skladu, normální cena u škodovky je přes 8000 bez DPH... a všechno pasuje jak má :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
han.ji20 Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 jak se tady psalo o ty mezere. neprijde mi, ze by to bylo tak hrozny. a je to kraasny :lool: Jinak ta mezera tam vcelku je docela veliká jak jsem viděl z nějakých dalších fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 K těm oknám tak jsem sehnal origo sadu škoda příslušenství BFB 054 004 a tam vlastně máš komplet elektrické stahovačky i s motorkama pro přední dveře a pěkně i ty spínače a domečky na spínače ... do intru do padne krásně a funguje to ještě líp :-) Jinak za tu sadu jsem zaplatil 2500 s DPH... nevyužitá zásoba skladu, normální cena u škodovky je přes 8000 bez DPH... a všechno pasuje jak má :-) a umi to i samo sjet do krajni polohy bez drzeni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
han.ji20 Odesláno Květen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 heej tak to neumí ... ale dá se k tomu napojit jednotka ... od nějakeho činského shitu třeba na to napojíš kabely a mělo by to jit ... ale jako vubec bych to neřešil ty motory na stahovani dávají rázy do dveří jak jsou silné :) to sjede zachviličku a stejně se i otevře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
han.ji20 Odesláno Červen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Tak a je to :-) včera se dočkala octavečka své předposlední úpravy v interieru ( v plánu jsou ještě RS pedály ). Dal jsem nový středový panel a loketni opěrku origo :-) . A vida kdo by čekal mezeru mezi palubkou a středovým panelem má smůlu :-P není tam :-D stalo to sice hodně práce a také hodně sprostých slov ale podařilo se a výsledek stojí za to :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 luxus chlape. takhle je to proste nejhezci :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
han.ji20 Odesláno Červen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 děkuju :-) a ta mezera - no problem dá se jednoduše vyřešit :-) jak se vezme do ruky flexa a vrtačka tak práce nemuže dopadnout jinak než dobře ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 jooo flexa a vzit ju doruky na auto , to uz by sem se pak moh vozit jenom na kolobežke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
han.ji20 Odesláno Červen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 tak snad to nebudu zbrušovat pilníkem a řezat pilkou a vrtačka byla taky potřeba :-) trochu šikovnosti a nářadí a je to :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 mohl bys dat jeste fotku z vetsi dalky? je to proste paradni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
han.ji20 Odesláno Červen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 to víš že mohl ale až bude čas, víš jak brigáda 12 hodin denně ... člověk nestíhá no ... :-( ale o víkendu bych mohl vyfotit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 a odkud jsi? ja budu ted od CT do NE v Napajedlech, tak ze bysme se mohli nekde potkat kdybys mel cas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
han.ji20 Odesláno Červen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Tupesy, to je asi 10 km od UH ... jinak pokud tak v neděli, do soboty jsem v práci ... tvrdé šichty od 7 do 7 no ... ale tak prachy jsou potřeba tak se nedá jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 tak kdy se udělá nějaký srázek v UH :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
han.ji20 Odesláno Červen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 mno už by jako i mohl být teda !!! ale myslím že jediná možnost pro mě je v neděli nebot brigáda je krutá :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 no problém...kdyby se nás pár domluvilo konečně tak by se mohlo něco udělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
han.ji20 Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Tak :-) konečně jsem se odhodlal při troše volného času najít své téma v sekci :-) Poslední příspěvek 2010... už je to dva roky, a za tu dobu spousta spousta změn, postupně dodám fotky ale ve zkratce - Nová kola 15'' Elegant Škoda, Face zadní světla, křídlo RS, ale hlavně z technického hlediska. Na čip doteď nebyly peníze, ale tento rok by to již vyjít mohlo snad i s vačkou... dále jsou komplet nové tlumiče s geometrií, zapalovací kabely,svíčky NGK BUR6ET, komplet vyměněny všechny filtry i oleje. Asi půl roku jsem tam měl Sportovní vložku filtru Simota, ale šel do světa, motoru to lehce přispělo v rychlosti reakce na plyn... ale podepsalo se také na vyšší spotřebě cca v průměru o půl litru. Dále jsem vyměnil střední a zadní díl výfuku... střední na 55kW a zadní díl ze 74kW verze - perfektní. Teďka v pátek čeká technická, tak snad dopadne... Nesvítí mi třetí brzdové světlo... světlem to neni kontaktama také ne, tak nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
han.ji20 Odesláno Květen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 TAK a pěkně postupně jak šel čas a vývin... nejnovější foto s tlumičema, denním svícením a o 2 cm zvednutým předkem ještě nejsou. Přidávám i fotky z incidentu s vyzutou pneumatikou (10 let stará vytrvrdlá Barumka) v zatáčce a následným smykem a potyčkou se stromem u silnice. Dále je zkusmo maska kterou jsem již sundal a je na prodej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 no ty kraavo. Ja mam sice 7 rocne gumy, ale jazdim s nimi uz preto straasne opatrne. Zimne som uz kupil teraz nove na alu diskoch . A letne mam tiez take stare,no dojazdim ich poslednu sezonu a kupujem nove :) . Rozhodne by som nechcel zazit to ,co ty , preto jazdim s tymi gumami ako v bavlnke, ziadne rezanie zatacok :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Prosimte, jak jsi tam dostal tuhle radicku? Myslel jsem, ze nam AEEckarum tam jde jen ta obycejna.... Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.