škodik Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 jsem zastánce předface 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 asi 1 minuta hladania...http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u08...rs-octavia.html diky len som nevedel co tam mam zadavat ci vypln alebo nieco take uz som to nasel vlastne chcem len lista a teraz ktora pasuje do RS naraznika? 1. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u08...ft-octavia.html 2. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u08...ku-octavia.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 (upraveno) ja teda moc nechapu, co vlastne hledas :) ten tvuj 1. odkaz je normalni lista narazniku, pro facelift a RS je stejna, tudiz zamenitelna a 2. odkaz je vodorovna listicka mrizky, na kterou daval odkaz olisoft, akorat ze on daval stredovou, tyhle listicky jsou na ty krajovy mrizky Upraveno Září 30, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 no jo diky aj tebe uz to mam lista do RS mriezky som hladal :-) odkaz 1 tam nebol obraz tak som nevedel ze co je to . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Říjen 29, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 chcem sa opytat preco RS mriezka do narazniku je prave dierkove a lava plne? RS maju na prave strane nasavanie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 vlastne takto :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Na pravé straně je mřížka u turbomotorů pokaždé dírkovaná (průchozí), protože na této straně je intercooler na chlazení turba a musí přes tuto mřížku procházet studený vzduch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Aha.....a na to ľavé strane tá malo diera zas ide do vzduchovy filter len sa mi zdalo že je dost mala tá diera či to stačí? Alebo je to len na číslo teplotu?dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Na levé straně je ta malá díra myslím jen na teploměr, vyústění vzduchového filtru myslím normálně končí za nárazníkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban75 Odesláno Listopad 13, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2011 Zeptam se tu neb je to o svetlech : Mam predface Octavku (2000, 1.6) Kdyz koupim svetla LaK pujdou mi na auto aniz bych cokoli jineho menil ??? A co konektory jdou tam aniz bych prepinoval ? Jop blikace musim koupit tez OK a le ci uchyceni - je to stejne ?? Nechci toho na aute moc menit ale ta predface svetla se mi preci jen nelibi a rad bych cira Dalsi vec : ta svetla LaK jsou plast ? Co STK ?? Cajti ? Muzu proste vzit 4X neco noveho (svetla a blikace) a dat misto starych ?? :-) dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Listopad 13, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2011 Koupíš, vyměníš, to je celé. Žádné jiné dodatečné úpravy tě nečekají. Originál L&K lampy jsou tuším od fy. Hella a jsou skleněné. Neorigo bývají většinou od fy. Depo a jsou plastová (tyto mám i já). Homologaci mají samozřejmě oboje a tudíž ani STK, ani PČR nemají důvod jakkoliv "prudit". Doporučuju rovnou osadit kvalitnějšíma žárovkama, např. Osram NightBreaker nebo Philips NightGuide (opět mám oboje odzkoušeny). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban75 Odesláno Listopad 13, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2011 Koupíš, vyměníš, to je celé. Žádné jiné dodatečné úpravy tě nečekají. Originál L&K lampy jsou tuším od fy. Hella a jsou skleněné. Neorigo bývají většinou od fy. Depo a jsou plastová (tyto mám i já). Homologaci mají samozřejmě oboje a tudíž ani STK, ani PČR nemají důvod jakkoliv "prudit". Doporučuju rovnou osadit kvalitnějšíma žárovkama, např. Osram NightBreaker nebo Philips NightGuide (opět mám oboje odzkoušeny). Super Diky za rady i o tech zarovkach Jeste malickost - tady http://www.tuning-in.cz/skoda-octavia-i-96-00-cire-predni-svetlomety-laurin-/-klement.html to jsou asi druhovyroba ze (takze plast coz mi neva) Sada je OBE svetla, neni to sada svetla a prislusenstvi (uz jsem se s timto slovickarenim setkal) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Listopad 14, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2011 (upraveno) To je určitě druhovýroba, pravděpodobně od zmiňované fy. DEPO. Jako sada chápu l. + p. lampa, nic víc. Ono tam žádné příslušenství ani není. Prostě lampy, do kterých jen předěláš motorky na nastavení sklonu ze svých světel a dáš žárovky. To je vše. Já kupoval tady: L&K lampa Origo skleněné stojí kolem 4 tisíc KUS Upraveno Listopad 14, 2011 uživatelem FRANK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Listopad 14, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2011 Já teda mám lampy LaK DEPO a jsou skleněný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Listopad 14, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2011 (upraveno) Hups...že by? Tak já to potom doma ještě prověřím. Ale opravdu žiju celou dobu v domění, že jsou plastová. EDIT: Tak to vypadá, že i ty DEPA jsou fakt skleněné (zkoušeno jen "poťukáním", rýpnout do nich zkoušet nebudu). Upraveno Listopad 14, 2011 uživatelem FRANK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Listopad 15, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2011 Opravdu je to sklo.Přidělaný klasicky těma kovovejma sponama.Klidně si škrábni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exitu_S Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Zdravim, když už tu na začatku byla zminka o narazníku tak se chci zeptat. Mam O1 předface tudíž dvoudílný nárazní a ten spodní plast mam na dvě pulky sice drží ale nevypada to dobře. Koukal jsem a našel jsem i spoiler který se tam dá dát místo toho platu prostě taková náhražka za RS http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/milotec-doprodej/predni-partie-milotec/skoda-octavia-98-spoiler-pod-predni-naraznik-id:2998.eshop . Nemá s tím někdo zkušenost? Jde mi o to jak to vypadá v realu a taky jestli se dá koupit nějaka druhovýroba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Já ti teda nevím, za ty peníze máš RS nárazník a v reálu to stejně nebude vypadat dobře, takže za mě určitě ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.