Přejít na obsah

přední RS nárazník na předface

reddy

Doporučené příspěvky

ja teda moc nechapu, co vlastne hledas :)

ten tvuj 1. odkaz je normalni lista narazniku, pro facelift a RS je stejna, tudiz zamenitelna

a 2. odkaz je vodorovna listicka mrizky, na kterou daval odkaz olisoft, akorat ze on daval stredovou, tyhle listicky jsou na ty krajovy mrizky

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...
  • o rok později...

Zeptam se tu neb je to o svetlech :

Mam predface Octavku (2000, 1.6)

Kdyz koupim svetla LaK pujdou mi na auto aniz bych cokoli jineho menil ??? A co konektory jdou tam aniz bych prepinoval ?

Jop blikace musim koupit tez OK a le ci uchyceni - je to stejne ??

Nechci toho na aute moc menit ale ta predface svetla se mi preci jen nelibi a rad bych cira

Dalsi vec :

ta svetla LaK jsou plast ?

Co STK ?? Cajti ?

Muzu proste vzit 4X neco noveho (svetla a blikace) a dat misto starych ?? :-)

dik

Odkaz ke komentáři

Koupíš, vyměníš, to je celé. Žádné jiné dodatečné úpravy tě nečekají.

Originál L&K lampy jsou tuším od fy. Hella a jsou skleněné.

Neorigo bývají většinou od fy. Depo a jsou plastová (tyto mám i já). Homologaci mají samozřejmě oboje a tudíž ani STK, ani PČR nemají důvod jakkoliv "prudit". Doporučuju rovnou osadit kvalitnějšíma žárovkama, např. Osram NightBreaker nebo Philips NightGuide (opět mám oboje odzkoušeny).

Odkaz ke komentáři

Koupíš, vyměníš, to je celé. Žádné jiné dodatečné úpravy tě nečekají.

Originál L&K lampy jsou tuším od fy. Hella a jsou skleněné.

Neorigo bývají většinou od fy. Depo a jsou plastová (tyto mám i já). Homologaci mají samozřejmě oboje a tudíž ani STK, ani PČR nemají důvod jakkoliv "prudit". Doporučuju rovnou osadit kvalitnějšíma žárovkama, např. Osram NightBreaker nebo Philips NightGuide (opět mám oboje odzkoušeny).

Super Diky za rady i o tech zarovkach

Jeste malickost - tady http://www.tuning-in.cz/skoda-octavia-i-96-00-cire-predni-svetlomety-laurin-/-klement.html to jsou asi druhovyroba ze (takze plast coz mi neva) Sada je OBE svetla, neni to sada svetla a prislusenstvi (uz jsem se s timto slovickarenim setkal)

Odkaz ke komentáři

To je určitě druhovýroba, pravděpodobně od zmiňované fy. DEPO. Jako sada chápu l. + p. lampa, nic víc. Ono tam žádné příslušenství ani není. Prostě lampy, do kterých jen předěláš motorky na nastavení sklonu ze svých světel a dáš žárovky. To je vše. Já kupoval tady: L&K lampa

Origo skleněné stojí kolem 4 tisíc KUS

Upraveno uživatelem FRANK
Odkaz ke komentáři

Hups...že by? Tak já to potom doma ještě prověřím. Ale opravdu žiju celou dobu v domění, že jsou plastová.

EDIT: Tak to vypadá, že i ty DEPA jsou fakt skleněné (zkoušeno jen "poťukáním", rýpnout do nich zkoušet nebudu).

Upraveno uživatelem FRANK
Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zdravim, když už tu na začatku byla zminka o narazníku tak se chci zeptat. Mam O1 předface tudíž dvoudílný nárazní a ten spodní plast mam na dvě pulky sice drží ale nevypada to dobře. Koukal jsem a našel jsem i spoiler který se tam dá dát místo toho platu prostě taková náhražka za RS http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/milotec-doprodej/predni-partie-milotec/skoda-octavia-98-spoiler-pod-predni-naraznik-id:2998.eshop . Nemá s tím někdo zkušenost? Jde mi o to jak to vypadá v realu a taky jestli se dá koupit nějaka druhovýroba.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...