Octavia LK Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Zdárek lidi, potřeboval bych poradit, při odemknutí dveří se mi dveře u řidiče neodemknou (pouze náznak odemknutí a lehké nadzdvihnutí čudliku) ale zvuk odemykání to udělá. Zevnitř, když zatáhnu za kliku, tak se mi dveře odemknou a mohu je otevřít. Při zamykání dveří není žádný problém. ( Mám Octavii I r.v. 2000 LK) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HynekTomas Odesláno Září 8, 2015 Sdílet Odesláno Září 8, 2015 Ahoj, Nevím jestli ti pomůže moje rada, ale určitě bych se zkusil podívat na kabeláž do dveří, která je v průchodce mezi dveřmi a karoserii. Poznáš to i tehdy, pokud otevřeš dveře, tak se ti musí rozsvítit kontrolka otevření dveří a světýlko na dveřích + stropní svítilna. Když jsem měl přeždímané kabely tak se mi auto chovalo nevyspytatelně tak, že se klidně samo odemykalo. Ale jinak hodně ochází zámky ve dveřích, ale dá se sehnat replika z číny za pár korun. Origo je docela drahota :-( A mě ta čína šlape v autě už přes 3roky bez problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 9, 2015 Sdílet Odesláno Září 9, 2015 mikrospinac, kabelaz, ... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=550 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sedivydavid Odesláno Září 23, 2015 Sdílet Odesláno Září 23, 2015 Prosím o radu mám špatní konektor na levé straně co vede k tomu červenému světlu když otevřete kde ho seženu mám octavii 1 řada děkuju za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 24, 2015 Sdílet Odesláno Září 24, 2015 V skodovke. na plaste konektora si pozri cislo a podla toho ho objednas (pripadne aj s pinmi) Alebo z nejakeho vrakoviska/buracky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.