joža Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Zdravím. Mám prosbu o radu. Mám octavii 1,6 TDI cr rok 2010 motor CAYC. Nepravidelne sa mi stane že když jedu a vyřadím kvalt tak auto zdechne. Pak normálne nastartujem a vše ok. Stane sa to nepravidelne 500-1000km. Nesvítí kontrolka motoru a VAG nepíše žadné závady. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasek Odesláno Září 4, 2015 Sdílet Odesláno Září 4, 2015 Autům moc nerozumím, tak jen tipuji. Kolik máš najeto, měnil si už EGR ventil? U mě se chyby EGR projevily tak, že při 90000 km se občas objevila ve VAG chyba EGR ventilu cca co 500-1000km pak to zmizelo a při 140000km, to začalo dělat to co píšeš, že motor zdechl a nikde nic nebylo napsáno, ale v mém případě to udělalo jen třikrát a pak se EGR ventil kousl úplně a motror nešel vůbec nastartovat, po výměně vše v pohodě. Ale jak jsem psal jsem laik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joža Odesláno Září 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2015 Autům moc nerozumím, tak jen tipuji. Kolik máš najeto, měnil si už EGR ventil? U mě se chyby EGR projevily tak, že při 90000 km se občas objevila ve VAG chyba EGR ventilu cca co 500-1000km pak to zmizelo a při 140000km, to začalo dělat to co píšeš, že motor zdechl a nikde nic nebylo napsáno, ale v mém případě to udělalo jen třikrát a pak se EGR ventil kousl úplně a motror nešel vůbec nastartovat, po výměně vše v pohodě. Ale jak jsem psal jsem laik. Auto má najeto 170000 km a EGR měněný nebyl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasek Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Auto má najeto 170000 km a EGR měněný nebyl. Už si na něco přišel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joža Odesláno Září 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2015 Už si na něco přišel? Zdravím dva týdny auto jede bez problému nezdechlo ani jednou. Ale děkuji za radu jak mi to klekne tak vím kde hledat chybu. Už mi totiž říkali že to je váhou vzduchu, čidlem otáček a tak. děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.