Hiku Odesláno Září 8, 2015 Sdílet Odesláno Září 8, 2015 Dneska jsem si sám měnil vzduchový filtr (po 4 letech) a najednou koukám na "viz foto". Nějaká úplně protržená hadička vedoucí z bloku, kde je uložený vzduchový filtr. Vede do nějakáho senzoru. Vypadá to jako hrozná blbost, kterou bych si klidně vyměnil sám, akorát nevím co to je a nemůžu na netu najít číslo nahrádaního dílu. Poradí někdo zkušenější? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 8, 2015 Sdílet Odesláno Září 8, 2015 ...pripadne vybehni do najblizsieho autorizaku a popytaj sa rovno tam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hiku Odesláno Září 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2015 ...pripadne vybehni do najblizsieho autorizaku a popytaj sa rovno tam ;) Aha, takže podtlaková hadička (03L 131 055 AC). Je tam díra jak vrata, jaktože mi nesvítí žádná kontrolka nebo něco? Na co to tam vůbec je? A jak se taková díra udělá?? Že by ta hadička byla nějak steřelá se mi moc nezdá. Asi jsem už paranoidní, ale příjde mi, jako by tu hadičku někdo secvakl kombinačkama :// Ani se mi nedaří najít na netu, kde se to dá koupit. Na cc-autodily jsem našel jen 03L131055C, ale to vypadá trochu jinak. Nejradši bych to omotal technickou páskou "A je to" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 8, 2015 Sdílet Odesláno Září 8, 2015 (upraveno) JJ, v cc dieloch by to malo byt: http://www.cc-autodily.cz/hadice-podltalkova?sort=cena_dph&order=desc&count=60 Alebo v autorizaku za nejakych 26€ Upraveno Září 8, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.