angel.gel Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Ahoj borci mám problém když auto nastartuju za studená drží otáčky a to více méně v hodnotách ve kterých vyřadim na neutrální po lechkem zahřátí stačí aby se ručička trochu zvedla vše v pořádku. Čistil jsem klapku ale to mi na emisích daly zakl. Nastavení mnenil jsem sání roztrelilo se mi když jsem omylem posunul dráty od rozdělovače o jeden kolik v před. Čidlo chladicí kapaliny nové. Prosím o radu jo ještě to na diagnostice napsalo chybu čidla chladicí kapaliny něco s kostrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Asi sem blbej páč z toho postu nechápu ten problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Září 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Když vyřadil ve 3 tisících auto drží 3tisice když ve 2 tak drží ve 2 Problém je že to drží vysoké otáčky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Zkus odpojit čidlo teploty chl. kapaliny, jestli se něco změní. Když jsi měnil svody, je možné že někde přisává falešný vzduch - zkontrolovat těsnost + jestli je správně usazená škrtící klapka na svodech. Ještě může přisávat před podtlak posilovače brzd, když napraskne hadička. Nemáš tvrdý brzdový pedál při nastartovaném motoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Září 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Nemám tvrdý pedál a když čidlo odpojim nic se neděje ale tato závada nedělala hned po vymenene dělá to až cca 3mesice po tom jen jsem to napsal nevylučuji žádnou chybu možná zkusit ještě po dotahovat šroubky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Vymen teplotni cidlo chladici kapaliny a mel by jsi mit klid, protoze kdyz na VAGu pise zkrat na kostru, tak je KO a RJ si mysli, ze je motor porad studenej a tak tam laduje hodne paliva, tim padem je to moc bohaty a proto ti zustavaji vysoke volnobezne otacky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Září 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Dík zítra prubni naštěstí to není vysoká částka Ještě otázku jak je možný že se po lechkem zahřátí vše vrátí do normálu pokud je čidlo k.o. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Jo tak, ja jsem myslel ze ti to dela takovy bordel za tepla (ten dotaz je totiz dost nesrozumitelny), takze to dela jen za studena a za tepla je vse v poradku? To ti muze i nekde prisavat falesny vzduch, ale nejdriv bych vymenil to teplotni cidlo a pak uvidis co to bude delat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Září 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Oki dělá to pouze za studena A ještě otázka je tam někde hadice na kterou se zaměřit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Září 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Tak může si myslet že je to studené a proto drží jakoby sitič ale zarazí mne že když se zahřeje tak vše ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Bohuzel 1.6/55kw osobne neznam, takze ti neporadim na co presne se zamerit ohledne toho prisavani toho falesneho vzduchu, ale chce to zkontrolovat mista kolem skrtici klapky a sani. Na zkontrolovani je nejlepsi za beziciho motoru strikat na tyto mista sprej na bazi propanu nebo muzes treba i nejakym startovacim sprejem, proste necim co hodne hori a kdyz to nekde bude prisavat, tak se ti po striknuti zmeni chod motoru Ono spatny cidlo dokaze delat ruzne psi kusy, ale kdyz VAG pise, ze je na nem zavada, tak nefunguje tak jak ma, proto je lepsi ho vymenit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Září 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Jasně rozumim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 To co tu popisuješ jsem řešil cca půl roku :) po výměně všech levnějších dílu jsem se dostal až k výměně škrtící klapky u které mi nejdřív udělali univerzalní diagnostikou ZN a vůbec to nepomohlo. Dojel jsem tedy do Havexu v MB Origo škoda servis a tam mi udělali diagnostiku a zn pro celé vozidlo a vše OK :) a když jsem se byvil s tím technikem co mi to dělal tak mi i říkal že to zkoušel UNI diagnostikou a nemohl se ke klapce pořádně dostat a s tou origo v poho. Dálší co mě ještě napadá je ventil N80 kterej je v nádobce aktivního uhlí zkus si poslechnout jestli cvaká. Jestli ne tak ti mohl zůstat otevřený a teď ti to tam saje faleš. A potom co se ohřeje už si to může klapka urovnat. Ale asi bych zkusil tu klapku alespoň ji nechat nastavit někde kde se nechá mluvit s technikem kterej má origo diag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Září 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Tak jsem vyměnil čidlo prekontroloval hadice tedy pouze pohledově a dnes ráno vše v pořádku děkuji za rady ještě se zeptam jak je uchyceny ten plášť s koženkou na ruční brzdě občas mi povyjede ten plast a zmizí mi ten cudlik a ještě jedna otázka přestala mne svítit kontrolka na vypínači vyhřívání okna dá se vyměnit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Září 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Po výměně čidla musím dlouho startovat než to skitne už nevím co dal prosím o pomoc otáčky už nedrží vysoko ale ty starty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 A s odpojeným čidlem startuje ok? Dost možná je ko rovnou z výroby. Kolik stálo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Září 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2015 To sem neskousel ráno to testnu cenu nevím kupoval tchán to by bylo už druhy během pár měsíců 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Září 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Tak ráno jsem odpojil čidlo a vše vypořádku tak sem ho nechal odpojení a jedu o 6 z práce a problém byl tu znovu tak jsem ho zapojil a furt stejné a když sem se rozjel tak mi auto stratilo výkon až chciplo v křižovatce skoro jak kdyby brzdilo tak fakt nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Trochu mi to chování připomíná vadnou lambdu. Byl jsi na diag? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Září 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2015 Jj lambda je ok Zapomněl jsem napsat že po ujetí asi 100metru vše OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Říjen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 Ahoj dnes jsem našel na cívce takové slabé praskliny nemůže to být tím myslím tím že za studená blbe startuje abych byl přesný nejprve jen točí na druhy pokus chytne a hned chcipne na 3 pokus také a na po 4 nastartuje po té když se rozjezdu tak 2x až 3 zaskube a pak v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Říjen 1, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 Jestli je cívka popraskaná, tak ji vyměň. Drahá neni. A starou nech v kufru jako náhradní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 A když zapneš klíček je slyšet čerpadlo? To co tu popisuješ mi přijde jako by ti čerpadlo nenatlakovalo před startem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Říjen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Právě že slyšet jde otázka je či tlakuje a může padat benzín? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 No benzin padat může a jestli slyšíš po otočení klíčku čerpadlo tak je to OK. Ještě je možný že máš v háji regulator tlaku paliva kterej je na konci vstřikovací lišty. Zkus než budeš startovat nechat 3x natlačit čerpadlo a pak až startovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Říjen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Oki prubnu dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Říjen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Tak na tom 4egulatoru praskla gumicka dá se nak zjistit jestli je funkční 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Říjen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Nový poznatek vyměnil jsou m gumicku 10 otočil klíčkem aby čerpadlo natahlo benzín do listy který vytekl pak jsem brnkl a ejhle motor naskočil jak novej poté jsem to chcipl nasadil plasty uklidnil vercajk a šel jsem to skusit znovu otočil klíčkem brnkl a motor naskočil rozjel jsem se párkrát se to zadusilo asi ještě naky vzduch v té listě po 20 metrech vše OK zítra skusim znovu a dam vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
angel.gel Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Dnes ráno opět žádná závada,závada nalezena dělalo to ten regulátor ještě se mi stává že chci startovat a startér jen chrčí a nestartuje doufám že to není startérem toliko peněz vážně nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Gratuluji k vyřešení startů :) To se startérem je větší sranda :) buď máš startér načatej a nebo je to tím že máš nízký napětí v baterii. Zkus proměřit baterku a pořádně očistit kontakty na startéru a baterii popřípadně dobít baterku :) dělala mi to taky a bylo to baterkou neudržela potřebný napětí a bylo to takže nová bat a bylo po problému :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.