marekczek Odesláno Srpen 30, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2017 Jo jsou tam jenom 312 :D na větší bohužel nejsou a nebudou peníze. Tlumiče jsou zařízlé přesně jak říkáš, mám je vzaté o cenťak dole a ještě asi o 5mm nahoře a stejně když vyfouknu tak mě prostě drží obal tlumiče a níž už to nepujde :D přitom pod nápravou ještě asi 5mm místa je :D Jinak díky za pochvalu :palec: to bych ani neřekl že to jsou 312. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2017 Všechno co je menší než 350 vypadá za 19" kolem malý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 30, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2017 jj to je asi pravda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
montycko Odesláno Srpen 30, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2017 Nadhera už sa teším na foto zo zrazu Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Srpen 31, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2017 Pěkné to máš, neskutečný progress, okouknu ti to v Žamberku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Srpen 31, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2017 Krása.. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2017 Díky kluci :Palec: akorát to počasí nám moc nevychází zatím :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2017 Tak octa bude mít brzy nového majitele a já půjdu do novějšího, nakonec zůstanu u škodovky a dokonce i u octávky :) zůstanou mi z ní kola a vzduch což si nejspíš nechám na nástupkyni :) ale byl bych ochotnej to i pustit takže kdyby měl někdo zájem tak pište do SZ.. a já se tu snad brzy ukážu s novým povozem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Září 18, 2017 Sdílet Odesláno Září 18, 2017 Takže bude trojka jo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2017 Nejspíš ano :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 18, 2017 Sdílet Odesláno Září 18, 2017 no hezky, to ses do toho pustil rychle teda :) je to škoda, ale zase chápu že člověk jde dál, jsem zvědavý co koupíš a co s tím vymyslíš..a neříkej že na to šahat nebudeš, protože stejně budeš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Září 18, 2017 Sdílet Odesláno Září 18, 2017 :( takovejch penez v tom a uz to davas pryc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2017 No když už tam je ta vidina nového auta tak natěšenost vítězí nad rozumem :D původně jsem chtěl BMW ale tohle bude rozumnější a hlavně co se tyče rozpočtu tak určitě novější. Úpravy samozřejmě lehké budou ale plán je zatím takový že to bude auto pro rodinu takže žádný extrém :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 18, 2017 Sdílet Odesláno Září 18, 2017 napsal si to dobře: plán je zatím takový :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Září 18, 2017 Sdílet Odesláno Září 18, 2017 Tohle nechápu.. nač tolik úprav a detailů, když po dovršení díla jde auto pryč. Není ti líto ani toho času? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Září 19, 2017 Sdílet Odesláno Září 19, 2017 Mě uprímně by to bylo líto, těch peněz a času, ale je to zase každýho věc, čas a peníze.. sám znám jak se zakoukám do něčeho novýho (telefon, auto, cokoliv..) tak se na nic moc neohližím, takže ti tak trochu rozumím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Září 19, 2017 Sdílet Odesláno Září 19, 2017 (upraveno) Já tomu zase rozumím, když to omrzí a je vidina něčeho nového :) Sám jsem měl v plánu svou Octu vyměnit už loni, ale nakonec to nevyšlo, letos už to ale asi klapne. Tak se pak pochlub novým povozem Upraveno Září 19, 2017 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Září 19, 2017 Sdílet Odesláno Září 19, 2017 Rodina je přednějši jak auto :) ale stejně jak znám Adama tak bude stejně složeni u serie nezustane :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2017 Po dovršení díla už na tom v podstatě není nic moc co by se dalo vylepšit :D prostě mě to auto tak nějak přestalo bavit. Chci zase na chvíli auto na normální ježdění, neposlouchat řev kompresoru z kufru, řešit po 2000km sjeté pneu od odklonů atd atd :D hlavně už je to babička co má 280 tisíc na hrbu takže zbavit se toho než se to začne sypat :D na novém autě už je samozřejmě pár plánů na vylepšení, decentní snížení taky bude ale prostě už žádné extrémy, čekáme rodinu a to je teď na prvním místě takže pohodlný povoz bude potřeba :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 20, 2017 Sdílet Odesláno Září 20, 2017 Na vzduchu to dítě můžeš kolibat a uspavat taky [emoji1] akorát ten zvuk kompresoru noo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Září 20, 2017 Sdílet Odesláno Září 20, 2017 Je to velkej randál od kompresoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2017 Právě že ten kompresor dělá pořádnej kravál, sice jde jen o 2 minuty než se dofouká a pak je klid ale i tak mě ten zvuk vytáčí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 20, 2017 Sdílet Odesláno Září 20, 2017 tak si musíš dodělat hudbu co přeřve kompresor :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Září 20, 2017 Sdílet Odesláno Září 20, 2017 (upraveno) A nikoho třeba nenapadlo, že když máte malé dítě a někam jedete, tak že do kufru potřebujete dát spíše kočárek, než bombu s kompresorem? :D Jinak mám potvrzeno od více lidí, že tvrdý podvozek děti uspává, že to je spíše plus než mínus :) Takže snižování je vítáno :D Upraveno Září 20, 2017 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2017 Hudba co přeřve i kompresor je na uspání dítěte určitě ideální :D na další auto už to vidím spíš jen na pružiny s decentním snížením, možná maximálně stavítko když už to teda ty děti uspává :D Jinak si myslím že kočárek bych odvezl i když tam mám bombu s kompresorem, odvezl jsem v tom i pračku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 20, 2017 Sdílet Odesláno Září 20, 2017 Tak kompresor do podlahy a vytlumit [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Září 21, 2017 Sdílet Odesláno Září 21, 2017 A co ta stara skodovka zelena co mas zastrcenou v garazi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2017 Bohužel den má jen 24 hodin jinak už bych na ní dávno makal :( ale taky na ní jednou dojde a na srazy pak budu jezdit s ní :) jinak octu čeká v pondělí STK tak jsem docela zvědavej jak tohle dopadne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 21, 2017 Sdílet Odesláno Září 21, 2017 :D tak dej vědět, co budou říkat na vzduch ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Září 22, 2017 Sdílet Odesláno Září 22, 2017 A nikoho třeba nenapadlo, že když máte malé dítě a někam jedete, tak že do kufru potřebujete dát spíše kočárek, než bombu s kompresorem? :D Jinak mám potvrzeno od více lidí, že tvrdý podvozek děti uspává, že to je spíše plus než mínus :) Takže snižování je vítáno :D To můžu potvrdit.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.