armani TDI Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Čau, mám v plánu kupovat OII rs.Hledám někoho z Blanska a okolí kdo má rs v benzínu a mohl se sním sejít, mrknout na auto za prachy na benzín i svést abych tak nějak měl představu. Krátká nebo combi je jedno, ale hledám benzín a manuál.Nejlépe bez úprav motoru abych viděl co dokáže serie. Jel sem v origo BT ale to je už jíná :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 22, 2015 Sdílet Odesláno Září 22, 2015 zkus nějaký áaačka nebo něco podobnýho :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest TomiRS Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 Já jsem Brno město :D , akorát mám kuchlej výfuk a na novej čekám, hodně to ku..í výkon :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
armani TDI Odesláno Říjen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 Já jsem Brno město :D , akorát mám kuchlej výfuk a na novej čekám, hodně to ku..í výkon :( Tak dej vědět jak ho budeš mít, do Brna nemám problém dojed :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
orgasmic Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Jak už tu padlo, zkus sauto apod a v okolí vyhledej prodejce a můžeš se povozit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.