juro522 Odesláno Září 22, 2015 Sdílet Odesláno Září 22, 2015 Ahojte, Mám kozmetický problém s 3 rameným volantom, pri jazde po rovinke nie je volant 100% vycentrovaný ale je trošku pootočený, je to ozaj len pár stupňov, ale pri 5 mesačnom aute a 8000 km po diaľnici by som to nepredpokladal že sa to stane. Mám obuté 18" kolesa možno to má na to vplyv !? Má niekto podobný problém? Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 22, 2015 Sdílet Odesláno Září 22, 2015 Urob geo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vassa-RS Odesláno Květen 6, 2016 Sdílet Odesláno Květen 6, 2016 Take jsem mel volant lehce nakrivo, ale hned od noveho auta, reklamoval jsem to (ne kvuli volantu, ale rezonancim, ale volant jsem do reklamace pridal), rekli mne, ze geo je ok, ale ze ji seridili tak, aby byl rovne :-D. Dle meho ho proste pri vyrobe dali o nejaky ten zoubek spatne, ale jejich reseni opravy me rozesmalo, ale nic to nedela, jezdi to normalne, tak jsem to dal nijak neresil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Gabo6 Odesláno Květen 12, 2016 Sdílet Odesláno Květen 12, 2016 urcite by som to dal na reklamaciu ;ň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.