DaviD79 Odesláno Září 24, 2015 Sdílet Odesláno Září 24, 2015 Zdravím všechny, nevím jestli se neopakuji.Pokud ano, předem se omlouvám,ale mám takový problém. Předělal jsem na Oct.TDI 66kW brzdy z původních d.280mm na d.288mm. Kotouče ATE a desky ATE,ale brzdný účinek oproti kamarádovým brzdám absolutně nerozeznatelný od původních. On má sice PDI,ale dle mého by to nemělo mít vliv. Prosím o radu kde je chyba. Díky, David 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 25, 2015 Sdílet Odesláno Září 25, 2015 Zdravím všechny, nevím jestli se neopakuji.Pokud ano, předem se omlouvám,ale mám takový problém. Předělal jsem na Oct.TDI 66kW brzdy z původních d.280mm na d.288mm. Kotouče ATE a desky ATE,ale brzdný účinek oproti kamarádovým brzdám absolutně nerozeznatelný od původních. On má sice PDI,ale dle mého by to nemělo mít vliv. Prosím o radu kde je chyba. Díky, David Rozdíl by tam měl být znatelný. Pokud všechny brzdové válečky chodí tak jak mají a není nějaký přidřený, tak by ještě mohl být špatný brzdový válec a potom opravdu hodně důkladně odvzdušnit. S některými auty je problém co se týče odvzdušnění..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Září 25, 2015 Sdílet Odesláno Září 25, 2015 Přesně tak, rozdíl 280 vs 288 je dost znatelný. Někde tedy musí být chyba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaviD79 Odesláno Září 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2015 Rozdíl by tam měl být znatelný. Pokud všechny brzdové válečky chodí tak jak mají a není nějaký přidřený, tak by ještě mohl být špatný brzdový válec a potom opravdu hodně důkladně odvzdušnit. S některými auty je problém co se týče odvzdušnění..... Díky za názor... měl jsem to u mechanika, měl takový názor, že by to mohl dělat podtlak.. vakuová pumpa,ale nevíme jak to změřit... jestli se to dá. Odvzdušnění jsme dělali a chvilku bylo cítit určité zlepšení,ale po několika km to bylo zase tam kde to bylo před odvzdušněním....HBV nás nenapadl, protože to by asi nebrzdilo vůbec, nebo se mýlím? Přesně tak, rozdíl 280 vs 288 je dost znatelný. Někde tedy musí být chyba. Právě jsem se těšil na ten rozpoznatelný rozdíl mezi těmito brzdami,ale zatím jsem pouze otrávený... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 25, 2015 Sdílet Odesláno Září 25, 2015 Odvzdusnovali jste prez vag? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaviD79 Odesláno Září 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2015 Odvzdusnovali jste prez vag? Ano, přes VAG.... už jsme přemýšleli jestli to nedělají ty desky ATE.. ,ale spíš si myslím, že bude chybka někde jinde,ale kde? Když auto brzdí jako na normálních 280mm.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Říjen 26, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 Este taka malickost,kotuce aj platnicky mas fungl nove?ak hej tak by som s tym chvilu pojazdil aby si dobre sadli a vysuchali si brzdovu plochu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.