Vikrs Odesláno Září 27, 2015 Sdílet Odesláno Září 27, 2015 Nevíte tu někdo náhodou, kde se odpojují bezpečností pásy, aby nehoukaly pokud se nepřipoutám? Myslím přes Vag, nevíte kde to mám hledat? Je to octavie 1.6 75kw r.v. 2004 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 27, 2015 Sdílet Odesláno Září 27, 2015 V kodovani RJ budikov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikrs Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Nevíte ještě někdo, kde by to mohlo být? V kódování jsou pásy naprogramované a pod sedačkou je konektor zapojeny. Dá se to někde změřit nebo odzkoušet? Kontrolka pásů zhasíná i když nejsem připoutaný, rád bych ji aktivoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 S tou kontrolkou je to správné že po startu zhasne i pokud nejsi pripoutan. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikrs Odesláno Říjen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 S tou kontrolkou je to správné že po startu zhasne i pokud nejsi pripoutan. Vážně, to je tam pak docela k ničemu ne? A je ta kontrolka pokud nejsem připoutaný vázána na nějaký bzučák? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Po otočení kličku pokud nejsi připoután se spustí zvuková signalizace cca 5 pípnutí a na palubce ti svítí ta kontrolka. Po nastartování ta kontrolka vždy zhasíná . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest odpisany2 Odesláno Říjen 9, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2015 ja ho mám furt zapnutý za chrbtom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikrs Odesláno Říjen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 Aha díky, tak pásy jsem pochopil jak to funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gernny Odesláno Prosinec 15, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2018 Zdravím, potřeboval bych pomoci se zvukovým a signalizačním systémem pro pásy. Mám Octavii II 2,0 TDi 2006 a i když jsem připoután, tak mě to za jízdy někdy upozorňuje blikající kontrolkou a zvukovým signálem, že nejsem připoután. Zatím to řeším tak, že pás odpojím a připojím za jízdy a někdy to přestane a někdy na chvilku, dá se to někde řešit nějakým kabelem, že bych to odpojil, aby to ty pásy nehlídalo, nebo se to musí řešit opravou, děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Prosinec 15, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2018 Kontrola jde vypnout diagnostikou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gernny Odesláno Prosinec 16, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2018 před 15 hodinami, petan76 napsal: Kontrola jde vypnout diagnostikou. Děkuji, domluvím se u kamaráda v servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.