majky15 Odesláno Říjen 11, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 Mám octaviu facelift vymenil som seriovu spodnu mriežku za mriežku ako ma octavia RS včelí vzor a nemam tam dieru na tahanie ako ste riesili tento problem lebo dost tažko sa dava dole vela časť mriežky kedže je v celku a nie na 3 časti ako povodna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 11, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 Kolko krat za rok pouzijes to tazne oko na svojom aute.??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majky15 Odesláno Říjen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 Kolko krat za rok pouzijes to tazne oko na svojom aute.??? Stalo sa mi x krat ze som pomohol tahat a mna tahali asi 2x ale vies nikdy nws co sa moze stat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 11, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 Aj JA som uz tahal auto a pouzil som OKO co je vzadu nikdy nie oko co je v predu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Prochy, tvé odpovědi maji fakt užitečnou hodnotu limitně se blížící nule... Možná pouvažuj nad tím že mluviti stříbro a mlčeti zlato 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Oúú ,Oúú dôveruj ale nikdy nevieš kedy to TDI môže sklamať , mám s tým dobrú skúsenosť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majky15 Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 mam tam tuto mriežku no nieje tam otvor na tažne oko nwm či už to niekto neako poriešil ?? a tak teraz ide zima a nikdy nwš čo sa stane a presne dvoveruj ale preveruj !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Prochy, tvé odpovědi maji fakt užitečnou hodnotu limitně se blížící nule... Možná pouvažuj nad tím že mluviti stříbro a mlčeti zlato Tak sa riad tvojim heslom. NAPISAL SOM LEN SVOJ NAZOR A SKUSENOSTI. :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.