Honza D. Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Ahoj chtěl bych si nechat čipnout motor poradí někdo o kolik za kolik ajak nejlépe?díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 (upraveno) Dieselpower http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=831 TDI Fun http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=470 Upraveno Únor 5, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza D. Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Díky Ti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Chci se zeptat, nechci nějak upravovat motor, jenom bych chtěl softvérovej chip.Jak udělá z 81 kW zhruba necelých 100kW. Dostává motor nějak víc zabrat nebo sou tam nějaké jiné tlaky v turbu nebo tak něco?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Chci se zeptat, nechci nějak upravovat motor, jenom bych chtěl softvérovej chip.Jak udělá z 81 kW zhruba necelých 100kW. Dostává motor nějak víc zabrat nebo sou tam nějaké jiné tlaky v turbu nebo tak něco?? kámoš má v původnich 81kw 108kw přes rok a půl a autu dává hroznej kouř a auto drží furt :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Březen 24, 2010 Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 Zdarec, máte někdo zkušenosti s RacingBoxem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 24, 2010 Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 to je nejakej powerbox? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 24, 2010 Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 kámoš má v původnich 81kw 108kw přes rok a půl a autu dává hroznej kouř a auto drží furt je to v pohodě ten chip jen si hlídej spojku a hlavně tu dvouhmotu ta odejde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 to je nejakej powerbox? nevim jestli je novej:) http://racingbox.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 by me zajimalo, jak to funguje to akorat zase okecava RJ, ze je motor studenej, auto jede na sytic dava vic nafty, auto se kurvi, huli... fuj, do toho bych nesel. Jedine klasickej chip, ale tam je ta cena holt nekde jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 by me zajimalo, jak to funguje :lool: to akorat zase okecava RJ, ze je motor studenej, auto jede na sytic dava vic nafty, auto se kurvi, huli... fuj, do toho bych nesel. Jedine klasickej chip, ale tam je ta cena holt nekde jinde. to víš za málo pěněz málo muziky jak říkáš nejni na kalitní chip :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 takze rikate ze na pi.u jo? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 ja bych z toho mel strach, fakt to se radsi domluvit s TDIFunem nebo s Dieselpowerem na poradny chip, budes mit jistotu kvalitne odvedeny prace ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pirate tdi Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 technicka otazka? mam uz 370 000km. ma zmysel este davat chip.Znami ma nahovaraju na nejaku divnu skrinku napojenu na steker myslim pri cerpadle na ktorej je nejake koliecko tym cosi nasteluju a auto ide ako debil./neni to powerbox/ znacku som si ale nezapamätal/ Stoji to iba 50€ co mi je tiez divne a v navode je ze na zimu je potrebneto deaktivovat a nezapinat. Maju to spravene na vypinac a ked sa chcu nahanat to zapnu,inac chodia klasicky.Ako sa poznam ja by som tomu drel stale,bojim sa ale poctu km aj ked motor ide ako hodinky a je ukazkovo on starane. Spojku mam novu, zotrvak jednohmotny som dal cize s tym by nemal byt problem ale nikdy som sa o tieto veci nezaujmal ale obcas niekoho vyprasit na ceste neni zly pocit a za 50€ ale 110ps je uz malo, potom to uz je len o drzosti pri predbiehani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 nešetři a nech si udělat chip na míru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Zdravím, znáte někdo tuhle firmu?? http://www.profi-chiptuning.cz/ Přemýšlím, že bych si od ní nechal udělat chip, chipují to na nějakých 105kW. Mám octavii tdi (ASV 81kw) najeto 170 tis. km, spojka teda ještě původní, takže dvouhmota. Chtěl bych se zeptat, co na to motor a turbo? A při tomhle výkonu se nemusí ještě dávat většá intercoller ne? Já mám akorát na autě udělaný lepší odvětrání intercolleru a EGR off. jo a cenu si myslím mají dobrou 4000,-. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Zdravím, znáte někdo tuhle firmu??http://www.profi-chiptuning.cz/ Přemýšlím, že bych si od ní nechal udělat chip, chipují to na nějakých 105kW. Mám octavii tdi (ASV 81kw) najeto 170 tis. km, spojka teda ještě původní, takže dvouhmota. Chtěl bych se zeptat, co na to motor a turbo? A při tomhle výkonu se nemusí ještě dávat většá intercoller ne? Já mám akorát na autě udělaný lepší odvětrání intercolleru a EGR off. jo a cenu si myslím mají dobrou 4000,-. No nevím ta cena je nějak nízká volil bych radši osvědčené firmy ,Cimbu,Dieselpower,TDi fun ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Mají tam právě nějakou akci nebo co.Jinak to stojí tak kolem 7 tisíc ne? Poskytují záruky na program, jednotku a 14denní na vrácení peněz bez udání důvodu. Mně se to právě jeví jako solidní firma, dělají to od roku 98. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Ještě otázka....jak zvýší výkon lepší tryskybez chipu u ASV a jaký typ? 502,764.....?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 No když se vemeš že u ALH - čka změnou trysek máš přibližně 83kw + soft a jsi na nějakých 100kw ,ale záleží na firmě od které máš chip takže..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 (upraveno) zvysovat vykon tryskama bez cipu mi prijde blbost u ASV (at se nikdo nezlobi) kdyz uz tam mas ten potencial v tryskach, tak je lepsi je doladit tim chipem, i kdyby to nebylo o moc :) to je aspon muj osobni nazor Upraveno Duben 28, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 U toho ALH to přidá tolik jenom trysky? A jaký trysky sou ideál pro tento motor ASV?? Je mi jasný, že je lepší asi chip nebo spíš dohromady trysky s chipem, ale říkal sem si, že bych dal prvně trysky a časem třeba chip. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 ALH trysky chiptuning 145hp graf zde http://www.tdifun.cz/wp-content/uploads/20..._chiptuning.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Neví někdo náhodou, kde by se dalo načipovat auto v Bnrě nebo okolí? Má někdo nějaké zkušenosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Neví někdo náhodou, kde by se dalo načipovat auto v Bnrě nebo okolí? Má někdo nějaké zkušenosti. rf auto zkus a nebo si udelej vejlet za tdi funem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Se tak dívám, že na své octavii máš motor ALH a trysky 764. Máš to aji s chipem nebo jenom samotné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 (upraveno) Se tak dívám, že na své octavii máš motor ALH a trysky 764. Máš to aji s chipem nebo jenom samotné? mam samotne a jede to moc pekne jen si to krapet foukne.. ale bude i cipecek s turbem ale asi to vypada ze pojedu za funem aby me tam trosku prifouknul ty mas taky ALH?jestli sji z brna klidne te svezu at vidis rozdil Upraveno Červenec 8, 2010 uživatelem burek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 No já jsem kousek od Brna, právě přemýšlím, co s autem. Já mám právě právě ASV 81 kw a chtělo by to nějak oživit...a nechce se mi do toho vrážet nějak moc peněz, jelikož stavím barák. Tak sem si říkal, ze začátku ty trysky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 No já jsem kousek od Brna, právě přemýšlím, co s autem. Já mám právě právě ASV 81 kw a chtělo by to nějak oživit...a nechce se mi do toho vrážet nějak moc peněz, jelikož stavím barák. :( Tak sem si říkal, ze začátku ty trysky. urcite zakald to je dobry pro pozdejsi chip ale nepoznas takovej narust vykonu bez chipu jen na tryskach jak na ALH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 To vím, že by tam toho moc poznat nebylo. Máš nějaké zkušenosti s čipováním v Brně s rfauto nebo profi-chiptuning? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.